pronatie dureroasa cot drept

08-10-2007
mihaculipici
Nu este medic/terapeut
mihaculipici
s-a intamplat ieri, fetita (un an si 10 luni) a alunecat si s-a rotit in jurul mainii de care era tinuta de catre tatal sau. Intrucat, am patit-o si la cealalta manuta, de data asta ne-am dat seama si am mers pe loc la urgenta. Acolo i s-a fixat cotul, s-au facut cateva teste (fetita a apucat obiecte) si am plecat acasa. Insa durerea persista. Mana nu prezinta modificari, nu este rosie, umflata sau rece, copilul nu face febra, insa evita sa foloseasca manuta, iar daca o foloseste, din reflex, are dureri. Azi am revenit la serviciul de urgenta unde iarasi i s-au dat fetitei sa apuce diverse lucruri, a facut-o cu greu, si am fost trimisi acasa. Nu contest, in nici un caz, profesionalismul medicilor, insa pentru linistea mea vreau sa stiu daca este normal ca fetita sa mai aiba dureri si cam cate zile. Va multumesc!!
1 comentarii
0
10-11-2007, ora 00:00
olimpus2007
Identitate neconfirmată
olimpus2007
E normal ca durerea sa persiste cateva zile dupa orice traumatism chiar daca nu sunt leziuni anatomice.O parte din durere este aparenta ca un reflex de teama celor intamplate.Medicii au procedat corect.Trebuie sa aveti mare grija sa nu trageti copilul de maini.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul