psyriazis verzicolor
am si eu o rugaminte daca exzista un medicament care sa scap de psyriazis versicolor am fost la un dermatolog si ma diagnosticat ca am psyriazis verzicolor (am niste pete pe corp care la caldura ma maninca si sint de culoare maronie) mia fost dat tratament ketoconal, nizoral unguent mia trcut atunci siimi apare din nou de vreo doi ani fac tratamentul asta cind apar mai ales vara dar as dori sa stiu daca este alt ratament cara sa il iau sa scap de ele sa nu mai apara
2 comentarii
scuze am scris gresit pityriasis versicolor si la tratament nizoral si biazol
Stimate Dumitru, aceasta afectiune se poate trata prin argiloterapie, urmand o cura interna pe durata a 2-3 luni si prin aplicatii externe cu cataplasma din argila albastra untoasa cu extract de galbenele pe zonele afectate; Cataplasmele vor fi aplicate in strat gros, acoperite cu folie si vor fi mentinute 1ora si 30 minute -2 ore dupa care se vor indeparta prin spalare uosara; Se va alica 1 cataplasma pe zi, si dupa disparitia petelor, veti continua inca 1 saptamana; Cura interna va fi continuata sa cum am precizat mai sus chiar daca pielea isi va recapta culoarea naturala; Argiloterapeut Ioan Covaciu;
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Iritatie cu cojite
- 0Pete rosii pe corp
- 4Hipomelanoza idiopatica
- 3Mâini crapate
- 1Durere cos langa anus
- 5Acarieni - Am niste mușcături de acarieni pe corp și-i simt cum umbla pe mine și când înțeapă.
- 1Eczema "dubioasă"
- 1Problema serioasa sau hematom ?
- 3Cum estompăm ridurile?
- 2Finasterida pentru alopecie androgenica