pt domnul dr. FLUERARU
buna ziua!am vazut ca recomandati multor pacienti sa-si faca electrosomatograma.imi puteti spune, va rog unde anume in iasi pot gasi un cabinet medical unde sa pot face o asemenea invastigatie?care e diferenta intre ESG si biorezonanta magnetica?care este mai buna?va multumesc!
1 comentarii
BUna ziua!
Diferenta intre biorezonanta si electrosomatograf este la nivelui tehnic.. adic a curentilor cu care se scaneaza corpul si a raspunsului care este inregistrat.
Biorezonanta magnetica inregistreaza raspunsurile de la nivelul biocampului celular.
electrosomatograful..scaneaza lichidul extracelular depistand schimbarile fiziologice.
Ambele pot sa arate starea de moment a organizmului si se depisteze eventualile riscuri de imbolnavire.
Nu am informatii cine lucreaza cu asa gen de aparate in Iasi.
poate distribuitorii de la cluj pot sa va ajute www.medicina-cuantica.ro.
Dac nu gasiti..puteti veni la Pascani.
Eu personal daca asi avea o problema de sanatate asi face ambele investigatii si comparandule.. asi intelege care organ este mai afectat si la ce nivel !
Ambele metode dau si recomandari in vederea insanatosirii !
Diferenta intre biorezonanta si electrosomatograf este la nivelui tehnic.. adic a curentilor cu care se scaneaza corpul si a raspunsului care este inregistrat.
Biorezonanta magnetica inregistreaza raspunsurile de la nivelul biocampului celular.
electrosomatograful..scaneaza lichidul extracelular depistand schimbarile fiziologice.
Ambele pot sa arate starea de moment a organizmului si se depisteze eventualile riscuri de imbolnavire.
Nu am informatii cine lucreaza cu asa gen de aparate in Iasi.
poate distribuitorii de la cluj pot sa va ajute www.medicina-cuantica.ro.
Dac nu gasiti..puteti veni la Pascani.
Eu personal daca asi avea o problema de sanatate asi face ambele investigatii si comparandule.. asi intelege care organ este mai afectat si la ce nivel !
Ambele metode dau si recomandari in vederea insanatosirii !
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Hipersalivatie
- 3Sangerari nazale de vreo 2 zile cand suflu nasul
- 1Limba alba uscata
- 1Pata Rosie pe cerul gurii
- 0Sept perforat
- 1Surzire neurosenzoriala brusca
- 1Ajutor! Adenopatii multiple!
- 2Tinitus după o răceală de 4 zile
- 1Hiperpneumatizarea celulelor mastoidiene
- 4Posibilă rinită atrofică sau inceput de perforatie sept nazal?