PT domnul Fvaleriu, dureri de cap, posibil sinuzita
Buna ziua ma numesc Roxana, am 28 de ani si sunt din Constanta. In decembrie 2012 am avut o raceala mai severa aprox 3 sapt / 1 luna rosu in gat, care a trecut cu duomox, bioparox si naturiste. Acum dupa revelion a inceput sa ma doara capul, zilnic, fruntea spre nas, si in extremitatea stanga, langa ureche si mai sus spre crestet. Doctorita de familie mi a recomandat cedax, bioparox, borenar si tador dar tot ce a facut o fost sa palpeze fruntea. Mentionez ca nu mi curge nasul sau nu in exces, nu am secretii colorate ciudat si nu am avut niciodata, nu tusesc decat rar si de la tigari in mare parte, la plamani nu am nimic. Singura problema de sanatate care am avut-o in ultimii 5-6 ani a fost in urma unui accident de masina, si anume atacuri de panica pentru care am luat velaxin aprox 1 an de zile, pana in august 2012 cu un efect bun, pentru ca mi-am revenit. Imi doresc foarte mult daca se poate sa imi spune ti niste pasi pe care ii pot urma ca sa depistez mai exact de unde vine durerea de cap. Repet.. este o durere zilnica.
Multumesc anticipat si multa sanatate !
Multumesc anticipat si multa sanatate !
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Migrene 4, 30 dimineata
- 0Cat se ia Molekin Imuno?
- 3Protocol donare sânge 2008
- 9Transpirație excesiva in timpul atacurilor de panica
- 2Tratament pentru sedentarism
- 1Beta hcg- pot avea incredere?
- 0Lista analizelor de sange care trebuie sa se faca anual