Puls mic
Buna, am varsta de 26 de ani, urmez un tratament psihiatric de 5 saptamani cu rispolept, serlift, romparkin, spitomin anxiar, din cauza efectelor adverse si a depresiei nu ma pot mobiliza si stau in pat aproape toata ziua, seara si dimineata am pulsul mic 50, 55 si ma sperie foarte tare, cand ma ridic din pat ajunge la 80, 90.Imi este frica sa nu mi se opreasca inima de la pulsul mic, este normal acest puls?
1 comentarii
Buna seara,
Luati foarte multe medicamente. Cereți o revizuire a tratamentului de la doctorul psihiatru. Într-adevăr, pulsul de 50 este unul scazut, ar trebui să fie peste 60. Concomitent cu tratamentul medicamentos urmați si sedinte de terapie psihologica. Asa veti obtine cele mai bune rezultate si veti depăși mai usor aceasta perioadă.
Luati foarte multe medicamente. Cereți o revizuire a tratamentului de la doctorul psihiatru. Într-adevăr, pulsul de 50 este unul scazut, ar trebui să fie peste 60. Concomitent cu tratamentul medicamentos urmați si sedinte de terapie psihologica. Asa veti obtine cele mai bune rezultate si veti depăși mai usor aceasta perioadă.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5puls marit, calciu putin mai mic... tahicardie
- 3puls ridicat dimineata
- 5de 2 saptamanii imi bate inima tare, simt pulsul marit
- 6pulsatii in frunte.. migrena
- 4am pulsul marit dar tensiunea mica si batai ciudate ale inimii
- 10tahicardie paroxistica nocturna
- 7puls ridicat in timpul sarcinii
- 1legatura puls - tensiune
- 9puls si tensiune mica
- 11Acum 3 luni am suferit un ataca de panica, inima imi batea foarte tare...
- 2puls rar seara dimineata
- 4Puls rar
- 2Aritmie ?
- 0Puls normal?
- 0Palpitatii
- 4Câteodată simt la puls câte un impuls în plus, nici nu știu cum sa îl descriu, care ma sperie
- 1Posibile probleme cu inima ?
- 5Puls
- 10Cardio
Mai multe informații despre: Pulsul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: