Angina pectorala, palpitatii, pulsul marit

17-01-2013
suparici17
Nu este medic/terapeut
suparici17
Buna seara! Ma alatur si eu acestui forum pentru ca nu mai stiu ce sa mai fac!!!! Am 38 de ani si de 2 ani au inceput usor niste intepaturi in piept, pe partea dreapta. Am fost la Urgenta atunci, nu era nimic anormal. In schimb, in vara lui 2010 au ineput palpitatiile. Cum ma dadeam jos din pat, cum inima o lua razna. Am mai luat niste magneziu si mi-au mai trecut. Dar starea mea era in continuare proasta. Ma simteam si obosita. Am tras de mine cat am putut spunându-mi ca nu-i nimic, ca totul este pe fond de oboseala etc. Anul trecut, pe 13 octombrie n-am dormit toata noaptea din cauza acestor palpitatii. Am fost la urgenta puls104, tensiune 13 cu 8. Medicul m-a suspectat de infarct si de atunci viata mea este un haos total. Mi-a facut analiza sangelui, a iesit negativa la infarct si am plecat acasa. A doua zi m-am prezentat la cardiolog. Mi-a repetat EKG-ul. Totul normal. S-a inregistrat si atunci pulsul marit. De fapt, cand era 70, apoi cand m-am ridicat in picioare urcase la 100. Mi-a dat Distonocalm si diagnostic de sindrom neuorovegetativ. In fine... In iarna, au inceput niste taieturi intre stern stanga si sanul stang care dureaza cateva secunde, dar sunt foarte dureroase. Am uittat sa mentionez ca mi.am facut si analiuele de glanda. Totul Ok. Dar mai am si probleme cu stomacul. Balonari, arsuri, greata si multe, multe multe eructatii. Cand le am parca se linistete totul in mine, dar nu dureaza mult. Am facut si helicobacter, negativ. Am luat tratament si pentru stomac, a fost bine o perioada, dar apoi iar au inceput simptomele. In iarna au inceput dureri de umar stang, de degete. Am facut analize proteina C reactiva si inca ceva, bune. In vara am mers la acelasi medic din toamna pentru aceleasi indispozitii din piept. Aratandu-i toate analizele si celelalte EKG-uri, a considerat inutila o alta EKG si mi-a facut o ecocardiografie Doppler. TOtul in ordine. ANXIETATE. Dar acum din acesta toamna m-au luat dureri in mandibula, in omoplat stang, pe picior, la mana stanga unde se ia pulsul, in coastele de la san, tot pe stanga. Nu mai suport. Este ANGINA PECTORALA? Deja ma vad facand infarct si lasandu-mi copilul pe drumuri. Ce sa mai fac? Este totul de la inima si nu s-a vazuta? De fumat nu fumez, cafea beam un degetar dimineata, dar am renuntat. PArca uneori cand las capul in jos ma taie pe maxilar, dar nu intotdeauna. Si uneori pe mana stanga pielea mi se face ca de gaina, dar numai aproape de cot. LA fel si pe pilea capului. Mi-e frica sa nu am angina pectorala. Va rog sa ma sfatuti ce sa mai fac. Mai am sa ma duc la psihiatrie. O fac si pe aceasta, dar sa ma asigur ca totul este in regula cu inima mea.
Alteori ma doare pe mana stanga, dar parca ar fi pe vene care sunt uneori iesite in evidenta. Azi-noapte m-am trezit cu amorteala in mana stanga si in ceafa, pe stanga. Amorteala la mana mi-a trecut, dar la ceafa a mai continuat, iar acum ma doare. Si fondul acesta de dureri, amorteli, incertitudini cred ca am facut si o depresie, nevroza. Ceea ce ma omoara acum este daca simptomele cu dintii, umar, mana stanga sunt de la angina pectorala. As dori daca ma poate ajuta cineva.
7 comentarii
0
23-01-2013, ora 10:01
asterii1977
Nu este medic/terapeut
asterii1977
buna ziua, nu sunt medic dar o parere pot sa o ofer, dupa cum descrieti ceea ce simtiti se pare ca ar fi sindrom neurovegetativ, incercati sa va relaxati si sa ganditi pozitiv, o usoara anxietate se observa, de aceea ar fi bine sa consultati un psiholog, in general stresul, noptile nedormite, temerile noastre de zi cu zi isi pun amprenta, incercati sa va plimbati mai mult in aer liber, sa faceti diverse lucruri incat sa va distraga atentia (sport, citit, ascultati mai multa muzica de relaxare).si copilul are nevoie de d.voastra de aceea fi, ti puternica.repetati mereu'nu am nimic, sunt sanatoasa', noi ne accentuam starile astea.va doresc o zi buna si mai multa pozitivitate.
0
13-02-2013, ora 18:47
miha87
Nu este medic/terapeut
miha87
"suparici17"prin ce treci tu, trec si eu si te inteleg foarte bine, am fost si la psihiatru insa degeaba eu ma simt tot rau durere in piept, de cap, amorteala...nici eu nu fumez nu beau cafea sau alcool. Am nenumarate analize ekg-uri toate ok, simptomele persista si raspuns nu gasesc, si eu am aceeasi teama ca si tine (copilul), insa de ce am scris..socru meu in varsta de 58 de ani a avut 2 crize de genu: durere de torace, si umeri o durere ingrozitoate a fost diagnosticat cu angina pectorala, la spitalul fundeni i-sa facut o coronaniana(daca zic bine)unde acolo dr.a vazut ca are 3 vase de sange infundate, drept urmare a suferit o interventie de by-pass..nu stiu ce sa iti zic si eu ma simt aiurea nu stiu ce sa mai fac adevarul este ca deloc nu ma gandesc la bine si mereu la orice simptom ma agit si ma sperii ptr ca de multe ori simt ptr cateva secunde ca inima nu mai bate si ma ia o "moleseala".o fii pe psihic :((( te rog daca iti rezolvi problema si gasesti un raspuns si nu eviti sa scrii si aici, multa sanatate
0
07-08-2014, ora 15:35
SilvianCo
Nu este medic/terapeut
SilvianCo
Buna suparici,
Toti credem ca suntem apatici cand patim ceva, insa cazurile astea sunt cele mai multe in lume. Vin in ajutorul tau in ideea ca iti vand pontul familiei noastre care l-a readus pe sotul meu inapoi la viata... simptomele asemanatoare cu ale tale, mers la urgente, niciodata nu s-a rezolvat nimic acolo pana cand intr-o zi am luat eu atitudine! Am zis ca imi doresc o viata alaturi de el si trebuie sa lupt pentru asta...asa ca am deschis internetul si am inceput sa citesc, mi-am sunt toti prietenii si am inceput sa cer pareri. Toate panzele ma duceau spre o clinica privata...acum ma interesau nume de doctori supraspecializati pe cardio.
Am gasit tot ce am cautat in dl. dr. DAN DELEANU un om minunat, de un calm rar intalnit...dansul are o intreaga echipa alaturi de care munceste. O alta veste buna e ca nu s-a facut nimic chirurgical ci totul s-a intamplat printr-o punctie..pana cand sa stim un diagnostic complet am fost ingrijorati pt ca ne doream foarte tare sa se rezolve interventional si nu chirurgical. Din fericire ultimul cuvand al domnului doctor a fost: "Da doamna, se va rezolva!" Am fost cea mai fericita! A urmat si ziua interventiei, totul a durat in jurul a 2 ore si dupa la 24 de ore am mers acasa. Sotul meu s-a simtit foarte bine dupa interventie. I s-au montat 2 stenturi bioresorbabile. A condus masina pana acasa la 24 de ore, nu imi venea sa cred ce minune au reusit oamenii respectivi sa faca.. Le multumesc din inima si va recomand cu caldura sa apelati la dansii pentru sanatatea si binele dumneavoastra si al familiei! Sper sa va fi fost de folos! Sanatate!
0
13-08-2014, ora 15:04
Marinescua
Nu este medic/terapeut
Marinescua
am 45 de ani si tmp de 3-4 luni am acuzat dureri in piept, senzatie de sufocare. O data ce simptomele s-au indesit am hotarat sa merg la un consult. Am ajuns la spitalul Militar, mi-au facut EKG din care nu reiesea nimic. Am ajuns acasa cu aceleasi intrebari cu care am pornit si cu teama k voi retrai aceleasi senzatii, Si asa a si fost. Printr-o recomandare am ajuns la dl. dr. Dan Deleanu care mi-a spus ca sunt suspect de infart si sa facem o coronarografie pt ca altfel nu vom stii niciodata de unde apar aceste simptome. Dupa investigatie am fost diagnosticat cu modificare de ventricul stang si am primit tratament medicamentos care sa ma tina sub control. Ii multumesc din suflet acestui doctor care mi-a ameliorat starea si mi-a spus exact ce am, pana la dansul am auzit tot felul de variante dintre cele mai infricosatoare. Cel mai important cand vine vorba de inima, organ vital, consultati un doctor care este foarte bun si daca se poate supraspecializat cum e si dl. Deleanu. Bafta tuturor!
0
26-08-2014, ora 14:39
MirceaSt
Nu este medic/terapeut
MirceaSt
Buna. Am 51 de ani sunt diabet si fumator. Totul a inceput cu dureri in piept si senzatii de sufocare. Pt inceput am zis ca e vb de anxietate incercand sa ma tratez prin gandire, insa am realizat ca nu ma ajuta cu nimic cand am ajuns la urgente cu aceste simptome. Aici mi s-au facut investigatiile aferente: EKG care a iesit modificat, motiv pt care au decis sa imi faca coronarografie. Astfel au gasit ca 3 artere sunt stenozate si ca trebuie intervenit cu stenturi. Totul se intampla in Spitalul Colentina. M-am interesat aici si am vazut liste de asteptare interminabile pt stenturi, ma refer la faptul ca eu am trecut prin acest episod neplacut pe data de 31.07 si lista de asteptare se intindea undeva pana in octombrie. Nu am cum sa astept atat asa ca doresc sa ma ajutati cu cateva recomandari de doctori foarte buni care fac asta in clinici private. Astept cu mult interes si va multumesc!
0
03-10-2014, ora 13:18
ddiana
Nu este medic/terapeut
ddiana
Buna ziua! Si eu ma confrunt cu dureri in piept, pe langa alte probleme: ep.de tahiaritmie, hta st.I. Am fost de curand la un examen cardiologic si mi s-a recomandat o monitorizare holter. Mi-a atras atentia numele dr.Deleanu. Va rog mult daca imi puteti da mai multe informatii cum sa ajung la dansul, v-as ramane recunoscatoare. Imi puteti lasa si mesaj privat.
Va multumesc anticipat!
0
25-11-2014, ora 12:20
Marinescua
Nu este medic/terapeut
Marinescua
Persoana de contact pentru programari la dl. dr. Dan Deleanu este Lavinia Riciu si o gasiti la nr de tel: 0727867459
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar palpitatiile?
  • Măsurarea pulsului
  • Ritmul cardiac în timpul antrenamentelor fizice
  • Cât e bine să fie frecvența cardiacă?
  • Palpitații - când ar trebui să-ți faci griji?
  • Gravitate COVID - la ce saturație în oxigen mergem la spital?
  • Cum recunoști angina pectorală și de ce apare această durere
  •