Punct alb pe amigdale
Buna ziua!De o zi am observat un punct alb care seamănă cu o conopidă pe amigdalul drept.Este un singur punct si este destul de mic, cat un non de orez.De asemenea nu ma doare deloc si nu mi au apărut simptome de genu tuse sau febra.N am absolut nimic doar acest punct.Ma puteti ajuta va rog?
3 comentarii
autocontrolul... uitatul in gat...s.a parti.. daca nu ai studii medicale duce la Dureri de cap. inutile..
de ce sa te uiti in Gat daca nu stii ce trebuie sa vezi acolo??
de ce sa te uiti in Gat daca nu stii ce trebuie sa vezi acolo??
Păi acum cu covid nu tare m as duce la control.Deci nu ma puteti ajuta de la distanță?
1. Gatul face parte din Tractul Digestiv
2. Faringele iritat, amigdalele cu caseum, chisturi amigdalite e se fac în gat doar de la Reflux gastro esofagian în somn.. După alimente acre, acide, citrice, oțet, usturoi, dulciuri, fructe mâncare seara...
3 asa ca în gat practic Nu e problema. Dar este un semn ca ai probleme gastro intestinale care afectează faringele
2. Faringele iritat, amigdalele cu caseum, chisturi amigdalite e se fac în gat doar de la Reflux gastro esofagian în somn.. După alimente acre, acide, citrice, oțet, usturoi, dulciuri, fructe mâncare seara...
3 asa ca în gat practic Nu e problema. Dar este un semn ca ai probleme gastro intestinale care afectează faringele
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Micsorare amigdale
- 9amigdale
- 10amigdalite - tratament
- 8Amigdala, limba si maseaua de minte
- 6Se poate din ca din cauza problemelor cu amigdalele sa ai probleme respiratorii?
- 3Probleme cu amigdalele
- 40Ceva negru si mic pe amigdale - cum tratez?
- 6chist amigdalian
- 3Puroi pe amigdale
- 4cancer amigdala dreapta, radioterapie sau operatie?
- 1OPERATIE AMIGDALE
- 3Problema cu amigdalele. Faringita acuta?
- 10Probleme cu amigdalele
- 3Aplicarea tincturii de propolis direct pe amigdale
- 6Inflamatie la amigdale
- 3stafilococ auriu ajutor!!!
- 0amigdala rosie si umflata
- 3Amigdale inflamate si ganglioni mariti in zona gatului
- 2Ma doare amigdala dreapta
Mai multe informații despre: amigdalele cazeum puncte albe pe amigdale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: