puncte de puroi

22-03-2012
vio b
Nu este medic/terapeut
vio b
Buna ziua Domnule Doctor! Acum o saptamina v-am scris despre punctele de puroi din gat ale baietelului meu de 1 an si 9 luni, mi-ati spus sa evit mancarurile acre etc, sa fac exudat si sa merg la orl lucruri pe care le-am facut. Exudat- negativ, pina in momentul in care am fost la orl gatul era curat doctorul spune ca este totul ok. Acum i-au aparut iar intradevar i-am dat ciorbita, sa fie de la alimentatie? Acum eu mama lui am varicela, intre timp el a racit asa spun eu ( mucisori, productiva), de cand mi-a aparut mie eruptia adica acum 5 zile. Doctorita lui mi-a spus ca este un simptom de varicela, si sa nu ii d-au nimic, doar scos mucisorii, ei pentru ca tuseste foarte urat eu ii d-au Flavamed( ambroxol, ), si aerius.Lui inca ni i-au aparut bubite doar cateva pe fata dar ca o iritatie. Ce sa fac, nu stiu il tin si inchis in casa, raceala nu ia trecut... Ajutati-ma va roggg
1 comentarii
0
22-03-2012, ora 13:55
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
tre sa faci ce spune pediatru.. este o bola virala care tre sa treaca de la sine..doar sa ajutati organismul cui regim coret si tratamentul recomandat
CU ce credeti ca e mai bina ciorbita decat o supa simnpla fara bors?
Adaugă un comentariu / răspuns