pur si simplu nu merge...

11-07-2012
amailia
Nu este medic/terapeut
amailia
e mult de scris si poate prea mu;lt de citit dar daca puteti va rog dati-mi un sfat..
pur si simplu nu merge si nu am curajul sa plec nu am deloc...am intrat in al 5-lea an de cand suntem impreuna copilul are 2 ani jumatate de la inceput nu ne-am prea inteles...dar ce inseamna fericirepoate caut eu prea mult?unde intreb aud ca' toti barbatii sunt la fel', 'nu lasa pasarea din mana pe cioara de pe gard'iar de singuratate recunosc mi-e frica...imi doresc sa fiu fericita nu sa ma prefac ca sunt...am avut o relatie problematica cu jigniri urate faze aiurea...eu stau cam prost la capitolul stima de sine asta datorita faptului ca in copilarie cuvantul proasta a fost rostit prea des in prezenta mea dar chiar imi doresc pe cineva care sa ma accepte asa cum sunt nu sa ma tot critice iar el m-a terminat psihic chiar daca de ceva timp e mai bine intre noi nu ne certam asa mult nu ma simt fericita si acuma eu sunt aia care nu are nevoie de el..nu e normal sa ma gandesc la alt barbat nici nu vreau dar nici la sotul meu nu pot..sunt suparata orice face ma deranjeaza..nu se poate dupa ce scuipi sa lingi si sa ai impresia ca e totul bine nu?in afara de copilul meu si la lucru ma simt nefericita dar totusi imi ofera stabilitate... am o casa un sot copil masina etc... sexul e la pamant e ingrozitor sa nu ai orgasm si daca il ai sa fie fortat..nu sunt pe interes ca nu avem nu stiu ce bani dar si singura nu am curajul sa fiu..am inceput sa flirtez ma simt bine cateodata am impresia ca as fii in stare sa trec de flirt dar nu STIU...as putea spune ca am totul dar in afara de copil nu am nimik...si mi-e frica sa pierd si ce am...daca m-ar intelege cineva sau daca m-as intelege eu..dar stiu ca nu am curajul sa plec poate il si iubesc dar nu imi dau seama..daca cineva ma poate intelege sa imi dea un sfat va rog
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul