putin ajutor.! mancarimi ingrozitoare peste tot

29-12-2010
ramisor
Nu este medic/terapeut
ramisor
In noiembrie am inceput sa am niste mancarimi pe scalp, nu le-am dat mare importanta. Apoi saptamana trecuta am vazut ca la nivelul taliei mi-a aparut o mica pata rosie ce ma manca continuu, am crezut ca o sa treaca de la sine, acum 2 nopti am dormit 3 ore din cauza unor mancarimi pe maini, in noaptea asta m-am trezit dupa 1-2h de somn cu niste mancarimi ingrozitoare peste tot, fiind obosita m-am scarpinat apoi nereusind sa dorm de nici un fel m-am hotarat sa ma trezesc am aprins lumina si apoi am observat ca in locurile unde m-am scarpinat mi-au aparut niste semne( ca niste piscaturi de tantari, dar multe dese si mari), sincer m-am speriat de cum arata corpul meu si pielea imi este foarte iritata. M-am hotarat sa nu ma mai scarpin si majoritatea semnelor au disparut nu si mancarimea insa totusi cea mai mica atingere de orice material imi provoaca o mancarime si mai mare, rezist si sunt pot spune cu nervii intinsi la maxim, nu ma scarpin urmaresc sa evit pe cat pot sa ma ating de ceva si observ ca ma inrosesc daca nu ma scarpin. Sunt obosita si probabil nu foarte coerenta dar daca cineva stie si intelege prin ce trec va rog sfatuiti-ma. Nu sunt in Romania si nici nu am prin apropriere vre-un spital deschis, trebuie sa astept pana dimineata cand o sa trebuiasca sa-mi fac curaj sa ma imbrac, intrucat hainele ma irita extrem de tare. Singurul lucru care ma ajuta este am observat sa fiu atenta la respiratie, cu cat am o respiratie mai calma cu atat ma relaxez dar nu rezist mult..
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns