putin ajutor:X ma tot intreb daca tine la mine...daca ma iubeste si kestii din astea
buna, ma numesc george am 18 ani si nu stiu ce sa mai cred in relatia cu prietena mea pe care o am de 3 luni. ma tot intreb daca tine la mine...daca ma iubeste si kestii din astea. intrebari pe care sigur orice baiat si le.a pus... eo tin la ea de mult timp din clasa a 10a acum sunt a 11-A si acum 3 luni ne.am combinat...dupa o luna eo iam spus ca o iubesc si mia raspuns ca tine foarte mult la mine...dar este un prieten care a vrut si el sa se combine cu prietena mea... si acum de cate ori ies cu prietena mea si cu el baga texte ca nu se simte bine si ca ii piere chefu...si tot asa numai ca sa atraga atentia spre el... si nu stiu ce sa cred adica tine la el mai mult ca la mine? sau care e faza... sunt cam gelos dar acum nu stiu cum sa ma comport ca daca incerc sa il tin departe de ea mi.e sa nu.mi reproseze ceva ca de ce l.am indepartat... astept sfaturi ceva sa ma indrume. multumesc anticipat:X
1 comentarii
Se pare ca te afli intr-o situatie clara de nesiguranta. Vestea buna este ca ai posibilitati sa o clarifici. Iti voi da cateva idei, dar tu nu trebuie sa le urmezi; cel mai usor iti va fi cand vei simti ca trebuie sa le pui in practica.
Relatie numim, atunci cand cei implicati in relatie comunica, adica isi spun unul celuilalt ce simt, ce gandesc. Daca tu spui ca ai o relatie cu aceasta fata, nu ramane decat sa ii pui cateva intrebari si astfel vei cunoaste ce simte sau ce gandeste ea despre prietenul vostru.
O alta idee ar fi cea in care tu ai o discutie cu prietenul vostru si in care ii poti spune ce parere ai tu de acele vaicareli, sau in care tu esti dispus sa il ajuti sa-i vina cheful, sau in care il intrebi ce isi doreste de la tine sau de la prietena ta. Prin aceast dialog tu nu il vei indeparta, dar vei putea clarifica care este pozitia lui sau a ta in continuare.
Observ ca esti un tip sensibil care nu ar vrea sa faca ceva nepotrivit sau ceva care nu ar fi apreciat de prietena ta. De aceea ti-am dat cateva idei practice.
Orice vei dori sa faci as vrea sa realizezi ca nu ce vei face poate fi deranjant, ci felul cum vei face.
Succes!
Psihoterapeut de familie si cuplu
Delia Ciobancan
Relatie numim, atunci cand cei implicati in relatie comunica, adica isi spun unul celuilalt ce simt, ce gandesc. Daca tu spui ca ai o relatie cu aceasta fata, nu ramane decat sa ii pui cateva intrebari si astfel vei cunoaste ce simte sau ce gandeste ea despre prietenul vostru.
O alta idee ar fi cea in care tu ai o discutie cu prietenul vostru si in care ii poti spune ce parere ai tu de acele vaicareli, sau in care tu esti dispus sa il ajuti sa-i vina cheful, sau in care il intrebi ce isi doreste de la tine sau de la prietena ta. Prin aceast dialog tu nu il vei indeparta, dar vei putea clarifica care este pozitia lui sau a ta in continuare.
Observ ca esti un tip sensibil care nu ar vrea sa faca ceva nepotrivit sau ceva care nu ar fi apreciat de prietena ta. De aceea ti-am dat cateva idei practice.
Orice vei dori sa faci as vrea sa realizezi ca nu ce vei face poate fi deranjant, ci felul cum vei face.
Succes!
Psihoterapeut de familie si cuplu
Delia Ciobancan
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 6Este nevoie de terapie de cuplu și când logodnicii se mută împreună?
- 2Logodnica mea mi-a spus că și-a scos uterul pentru a nu mai face copii. Este posibil?
- 1Casatorie toxica
- 0Cum ar trebui să arate un contract pentru prestarea servicilor psihologice?
- 1M-am indragostit de o colega de munca
- 5Abuz psihologic în cuplu
- 2Să lupt sau să renunț?
- 1Certuri si lipsa de empatie
- 1Probleme in relație de 4 ani
- 1Copilul lui din alta relatie