raguseala
este adevarat ca beau apa minerale, alcool ocazional, antibiotice nu am luat de citiva ani, sunt hierteniv si tratamentul este cu Prestarium, Metroprolol si Tertensiv - tratament pe care il urmez de mai bine de 10 ani - zilnic.
Medicul ORL-ist la care am fost astazi - care a recoltat proba pentru analiza prima in urma cu 2 saptamani ca si astazi mi-a spus: corzi vocale curate, gitul curat, iar astazi dupa vreo 5 minute in care am intrebat totusi care ar putea fi cauza raguselii mi-a spus: totusi aveti un polip pe corzile vocale - trebuie sa va operati - acesta este numarul de telefon al unui medic prieten cu mine.
Deci spuneti-mi eu ce sa cred prima data ca nu am nimic, iar dupa 5 minute ca am polipi
Medicul ORL-ist la care am fost astazi - care a recoltat proba pentru analiza prima in urma cu 2 saptamani ca si astazi mi-a spus: corzi vocale curate, gitul curat, iar astazi dupa vreo 5 minute in care am intrebat totusi care ar putea fi cauza raguselii mi-a spus: totusi aveti un polip pe corzile vocale - trebuie sa va operati - acesta este numarul de telefon al unui medic prieten cu mine.
Deci spuneti-mi eu ce sa cred prima data ca nu am nimic, iar dupa 5 minute ca am polipi
1 comentarii
nu ai de ales..
trebuie sa mergi la un medic ORL.. care sa.ti faca endoscopie.. sa.ti arate laringele pe ecran !!!
trebuie sa mergi la un medic ORL.. care sa.ti faca endoscopie.. sa.ti arate laringele pe ecran !!!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Sangerari nazale de vreo 2 zile cand suflu nasul
- 1Limba alba uscata
- 1Pata Rosie pe cerul gurii
- 0Sept perforat
- 1Surzire neurosenzoriala brusca
- 1Ajutor! Adenopatii multiple!
- 2Tinitus după o răceală de 4 zile
- 1Hiperpneumatizarea celulelor mastoidiene
- 4Posibilă rinită atrofică sau inceput de perforatie sept nazal?
- 3Ameteli si presiune in urechi.