răgușeală

07-09-2016
Basaradean
Nu este medic/terapeut
Basaradean
Bună Seara! am o fetiță de 2 ani făra două săptămâni, recent a făcut amigdalită și a urmat un tratament cu antibiotice, amigdalita a fost tratată, fetița fiind externată din spital cu ”stare de sănătate satisfăcătoare” are 4 zile de când a fost externată și de azi dimineață s-a observat în vocea ei o răgușeală slabă, spre seară s-a pronunțat, nu are secreții nazale și nici febră, ce-i adevărat că î-i dau să bea suc natural de măr cu morcovi făcut la storcător, poate fi și asta o cauză?
Vă mulțumesc!
4 comentarii
0
07-09-2016, ora 21:12
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
da, un suc incorect preparat ( daca merele sunt acre) sau incorect administrat ( dupa masa, sau o cantitate mai mare de 50 ml) . poate provoca reflux gastro-esofagian.. care prin acidul gastric irita faringele, poate schimba tembrul vocii dar si favorizeaza inflamatia pe amigdale si explcica de ce copilul face amigdalita pultacee la acesta varsta
0
08-09-2016, ora 08:03
Basaradean
Nu este medic/terapeut
Basaradean
Mulțumesc mult de răspuns, nimeni nu mi-a spus ce problemaă poate aduce un banal suc, nici măcar medicul, cu toate că i-am spus de el. Dar spuneți-mi Vă rog ce cantitate de suc ar trebui sa-i dau pe zi, și de care?
Și în legătură cu antibioticul, Medicul spune că după antibiotic imunitatea organismului cade, dacă e posibil sa-mi spuneți ce preparat medicamentos ar fi bine de administrat pentru a o ridica? sau poate aliment.
Vă mulțumesc din suflet.
0
09-09-2016, ora 22:19
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
---------*

(*modificat de admin)
0
12-09-2016, ora 07:44
Basaradean
Nu este medic/terapeut
Basaradean
Mulțumesc mult.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.