raguseala de mai bine de 6 luni
Buna ziua,
problema mea a aparut cam la 1 an dupa ce am nascut. Raguseala care ma sacaie apare si dispare nu pot sa consum nimic rece, ma deranjeaza frigul si daca vb mai mult..., nu scap de raguseala nici vara.Ce pot face ?
problema mea a aparut cam la 1 an dupa ce am nascut. Raguseala care ma sacaie apare si dispare nu pot sa consum nimic rece, ma deranjeaza frigul si daca vb mai mult..., nu scap de raguseala nici vara.Ce pot face ?
3 comentarii
in primul rand trebue sa te vada la ORL.
Nu poti trata ceva pana nu stii ca ai ! (sunt foarte multe boli care dau simptomul de ragusala(laringita, esofagita de reflux, noduli sau polipi a corzilor vocale...s.a)
Numai un ORL.ist dupa ce o sa.ti faca o laringoscopie o sa poate sa.ti administreze tratamentul corect!
Nu poti trata ceva pana nu stii ca ai ! (sunt foarte multe boli care dau simptomul de ragusala(laringita, esofagita de reflux, noduli sau polipi a corzilor vocale...s.a)
Numai un ORL.ist dupa ce o sa.ti faca o laringoscopie o sa poate sa.ti administreze tratamentul corect!
Va multumesc pt raspuns, imi puteti recomanda un ORL.ist bun.
O zi buna.
O zi buna.
Foarte corecta recomandarea lui fvaleriu. Consultul ORL ce implica si laringoscopia este obligatoriu. Un plus de informatii aduce ex. fibroscopic laringian.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Hipersalivatie
- 3Sangerari nazale de vreo 2 zile cand suflu nasul
- 1Limba alba uscata
- 1Pata Rosie pe cerul gurii
- 1Sept perforat
- 1Surzire neurosenzoriala brusca
- 1Ajutor! Adenopatii multiple!
- 2Tinitus după o răceală de 4 zile
- 1Hiperpneumatizarea celulelor mastoidiene
- 4Posibilă rinită atrofică sau inceput de perforatie sept nazal?