Rana ceru gurii

29-01-2011
Ciobanu Andrei
Nu este medic/terapeut
Ciobanu Andrei
De cand am racit cred ca mi s-a facut o rana pe ceru gurii, si ma cam doare.. ce pot face?
3 comentarii
0
29-01-2011, ora 07:51
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
sa nu mai folosesti nimic foarte fierbionte, nimic foarte rece si acidulat, nimic acru si fructe citrice
gargara cu ceai de musetel + 2 pic de ueli volatil de eucalipt
vit A uleioasa cate 5 pic tinute in gura din 2 in 2 ore
0
20-01-2013, ora 17:53
alinutzzza12
Nu este medic/terapeut
alinutzzza12
buna ziua domnu doctor de doua zile ma doare rau in gat cand inghit, nu am amigdalitele umflate pur si simplu ma doare la inghitire si mai nou de ieri ma mananca in cerul guri si ma doare la atingere si este imflamat si rosu si am si niste pielite pot spune..nu stiu de la ce poate fii.acum o saptmana ma durut in capul pieptului avem o durere la inghitire un nod pot spune si trebuia sa inghit de doua trei ore sa se duca si foarte dureros, am luat omeprazol 4 zile si dupaia imediat au aparut durerile in gat si acum si basicutele in cerul guri care la fel ma dor si este rosu si imflamat sa aiba vreo legatura?iar acea duere in capul pieptului sa fie vreun inceput de gastrita?va multumesc mult
0
20-01-2013, ora 19:24
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
da. din cele descrise... pot sa cred ca este o gadtrita cu reflux...care a afectat faringele..
pe forum gaditi ce regim trebuie tinut...cum se fac inhalatii, gargara, aromoterapue..s.a
e bine sa faceti investigatii la gastrologie, orl..
Adaugă un comentariu / răspuns