Rash penian si pubian

23-08-2009
HarryPoker
Nu este medic/terapeut
HarryPoker
Buna ziua!
Problema la mine a aparut astazi dimineata, cu prurit in zona genitala. Ulterior, am constantat ca acest rash e prezent atat pe partea ventrala a penisului, cat si in zona pubiana. Initial am crezut ca, cauza ar fi faptul ca de curand m-am ras in zona respectiva, iar partea penisului ce vine in contact cu pubele s-ar fi putut irita de la firele mici de par. Ceea ce ma ingrijoreaza este ca zone mici de rash se extind spre hipogastru, zona in care nu ma rad de obicei. Arata ca niste muscaturi de purice si sunt pruriginoase, iar cele de pe penis ustura.
As vrea sa va intreb daca este doar o iritatie cauzata de parul pubian sau daca are legatura cu vreo BTS. Sa mai astept sa vad daca se remite? Sa folosesc vreo crema/unguent?
Multumesc.
3 comentarii
0
23-08-2009, ora 19:39
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Folositi Nidoflor de doua ori pe zi dupa igienizarea in prealabil a zonei afectate. Daca in 3-5 zile "iritatia" nu se remite consultati medicul dermatovenerolog!


Multa sanatate!


Cu deosebit de multa placere si deferenta,
Mister NICK;)
0
25-08-2009, ora 12:37
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Nidoflor - o crema cu multe toxine, cu efecte adverse sigure si cu riscuri mari de a fi folosita la boli contraindicate !

Contraindicatii:
Tuberculoza si virozele cutanate (inclusiv herpesul simplu, vaccina si varicele); cazurile de sensibilizare la oricare din componentele cremei.

Precautii:
Daca, in cursul unor tratamente prelungite, se produce o suprainfectie cu germeni rezistenti la neomicina, se impune suprimarea aplicarii cremei si instituirea unei antibioterapii adecvate. La gravide nu se recomanda aplicarea cremei pe suprafete cutanate intinse, timp prea indelungat.

Compozitie:
la 100 g de crema:
Nistatina 10.000.000 UI - Antimicotic, o substanta toxica puternica care distruge nu numai sporii si ciupercile ci tot ce intalneste, alergen
Neomicina sulfat 0, 382 g - Antibiotic puternic, alergen
Triamcinolon acetonid 0, 100 g - = Triamcinolon este un glucocortizon, distruge productia de aldosteron ca orice alt cortizon sintetic, un hormon ESENTIAL pt. sanatate.


Lanette N 16, 000 g - Emulgator - produce reactii adverse
Eutanol G 4, 000 g - Alergen cunoscut



Glicerina 12, 000 g
Nipagin 0, 150 g = 4-Hydroxybenzoesäuremethylester - o substanta declarata ca periculoasa pentru sanatate in toxicologie, produce astma si alergii

Nipasol 0, 050 g = Propylester, un paraben. Parabenii sunt folositi ca conservanti insa raman activ in organism si impiedica enzimele. In tumorile cancerigene disecate dupa obductii se gasesc des parene care provin de la medicamente si creme

Apa demineralizata 63, 988 g - singurul lucru inofensiv din aceasta creama

-
Sumariu: un cocktail de substante toxice din care multe sunt multe cunoscute ca fiind alergene si toxice, una produce astma si alergi chiar.
Aceste substante sunt insotite de un cortizon, un antimicotic si un antibiotic si care se recomanda "orbeste" si la boli care nu trebuie sa fie cauzate de ciuperci. In acest caz aplicarea acestei creme este periculoasa asa cum scrie pe hartia insotitoare.

La folosirea acestei creme exista risc de astm, de alergie, de dereglarea hormonului aldosteron care implica ingrasare si calciului si a magneziului, de asimilarea de parabene si formarea de tumori canceroase si mai ales de SUPRIMAREA SIMPTOMELOR si producerea unei boli si mai grave decat cea initiala.

Citiri mai intai prospectul medicamentului si analizati fiecare substanta in parte daca vreti sa stiti adevarul despre medicamente.
Acelasi lucru se face si la alimente de catre cei care doresc sa se hraneasca sanatos.
Exista oameni si medici care evita orice conservanti in mancare dar recomanda la altii substante mult mai toxice din medicamente. Ce logica este asta ?????
0
25-08-2009, ora 19:42
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Din pacate toate unguentele/cremele/emulsiile din sfera alopatiei au reactii adverse...


Cu deosebit de multa placere si deferenta,
Mister NICK;)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce mă mănâncă pielea? (cauzele pruritului)
  • Legătura dintre alergii și sănătatea mentală
  • Femeile prezintă prurit mai rar decât bărbații
  •