Rau extrem de masina/Problema la urechea interna??

23-01-2025
andreea0212
Nu este medic/terapeut
andreea0212
F 23
Ma confrunt de cativa ani cu un fel de rau de masina foarte dubios atunci cand stau in spate de exemplu cand merg cu Uber si fac asta destul de des. Problema este ca in ultima luna si ceva s-a acutizat extrem de tare acest rau de masina pana acum suportabil si nu mai poate fi deloc ignorat. Fiind studenta in fiecare zi aproape merg acasa cu Uber de la cursuri si indiferent cat de buna este starea mea inainte sa urc in masina in momentul in care urc mi se face rau, imi transpira efectiv toata fata simt cum se formeaza brobonele de sudoare pe fata, chiar tremur, am o stare de lesin si imi vine la propriu sa vomit. Chiar astazi s-a intamplat probabil cel mai grav episod de pana acum si a trebuit sa deschid geamul si sa ii comunic soferului ca imi e rau si chiar ca e posibil sa vomit absolut toata cursa a trebuit sa ma concentrez cu toata puterea mea ca sa nu vomit. Trebuie sa mentionez ca nu conteaza cat de lunga este cursa de exemplu astazi am facut undeva la 5-10 minute pana acasa si cu toate astea a fost unul dintre cel mai grav episod de acest gen. In momentul in care cursa ia sfarsit si ajung la destinatie starea de rau se mentine pentru cateva minute bune adica tremuratul si greata extrema. Toate astea sunt cu atat mai dubioase cu cat eu nu am avut rau de masina in copilarie deloc nici macar cand mergeam la munte pe serpentine. In schimb, un alt fenomen asemanator il patesc in avion la aterizare cand simt ca efectiv imi explodeaza creierul si nu mai aud nimic si o ora dupa momentul aterizarii. Tind sa cred ca am o problema cu urechea interna si ar trebui sa merg la ORL chiar daca nu am mai auzit niciodata pe cineva sa aiba astfel de probleme si asta ma face sa fiu si mai ingrijorata. A mai auzit vreodata cineva de astfel de simptome si oare e corect sa ma indrept catre un consult ORL sau ar trebui sa merg spre alta specializare?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: