RE: sunt gravida si am nevoie.
multumesc pentru raspuns, dle doctor. sa stiti ca am renuntat la tigari din momentul in care am aflat ca sunt gravida. problema mea cred ca este mai mult pe fond psihic si asociata cu neincrederea pe care o simt in legatura cu sistemul lor medical. ma fac sa ma gandesc doar la cancere si alte rele...
doctorul care m=a consultat s-a uitat in gat cu o luminita si a spus ca nu este nimic. dar atunci de ce simt ca as avea ceva acolo? ce ma sfatuiti? sa cer o analiza mai amanuntita? credeti ca poate sa fie cancer sau ceva grav? sau sunt doar eu un pic paranoica? va multumesc din suflet pentru postarea rapida !
doctorul care m=a consultat s-a uitat in gat cu o luminita si a spus ca nu este nimic. dar atunci de ce simt ca as avea ceva acolo? ce ma sfatuiti? sa cer o analiza mai amanuntita? credeti ca poate sa fie cancer sau ceva grav? sau sunt doar eu un pic paranoica? va multumesc din suflet pentru postarea rapida !
1 comentarii
am spus.
Sarcina este un stres hormonal.. care implica si stresul psihic !
deasemenea am explicat ca aciditatea marita gastrica si refluxul.. gastroesofagian... are repercusiuni si in faringe si cavitatea bucala.
tot ce aveti in gat si simtiti acolo.. este rezultatul iritatie cu acid gastric.
NU aveti nici un cancer..
aveti grija ce mancati.. ce bauturi consumati..
gargara multa..
si Gandire pozitiva..
dupa ultimile informatii de pe internet Gandurile se materializeaza.
BUcurativa de sarcian.. de viitorul Dvs ca Mamica..
ascultati muzica clasica, valsuri s.a muzica lina !
admirati natura.. si aveti incredere in persoanelel care va inconjoara !
Sarcina este un stres hormonal.. care implica si stresul psihic !
deasemenea am explicat ca aciditatea marita gastrica si refluxul.. gastroesofagian... are repercusiuni si in faringe si cavitatea bucala.
tot ce aveti in gat si simtiti acolo.. este rezultatul iritatie cu acid gastric.
NU aveti nici un cancer..
aveti grija ce mancati.. ce bauturi consumati..
gargara multa..
si Gandire pozitiva..
dupa ultimile informatii de pe internet Gandurile se materializeaza.
BUcurativa de sarcian.. de viitorul Dvs ca Mamica..
ascultati muzica clasica, valsuri s.a muzica lina !
admirati natura.. si aveti incredere in persoanelel care va inconjoara !
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Sangerari nazale de vreo 2 zile cand suflu nasul
- 1Limba alba uscata
- 1Pata Rosie pe cerul gurii
- 0Sept perforat
- 1Surzire neurosenzoriala brusca
- 1Ajutor! Adenopatii multiple!
- 2Tinitus după o răceală de 4 zile
- 1Hiperpneumatizarea celulelor mastoidiene
- 4Posibilă rinită atrofică sau inceput de perforatie sept nazal?
- 3Ameteli si presiune in urechi.