Recomandare doctor pentru rinoplastie

1567 comentarii 1 2 ..... 424344 ..... 52 53 Înainte ›
0
31-08-2020, ora 16:14
Andreea223
Nu este medic/terapeut
Andreea223
Și eu as fi interesată de fete care s-au operat la Hakan Gence in Turcia, a-și vrea sa îmi operez iar nasul dar acum îmi este mult mai frica ca prima data și a-și vrea sa fac o alegere buna.
0
31-08-2020, ora 16:21
Andreea223
Nu este medic/terapeut
Andreea223
Apropo și de Implanturile la Chawi, in ziua in care m am operat eu la nas a mai operat încă 2 fete, respectiv încă o rinoplastie și un implant mamar. Cu fata care și-a pus implanturi am rămas in relații bune și mai vorbim și acum pentru ca era in camera langa mine, ea spunea ca are dureri la un sân și ca nu se simte bine plus ca sunt inegali asta cam la 1 an de la operație.La fel ca și mine și-ar fi dorit sa fii ales pe altcineva. Intenția mea nu e sa fac reclama negativă, vorbesc de lucruri care s-au întâmplat pentru fetele care doresc sa se opereze sa fie foarte precaute !
0
01-09-2020, ora 21:50
natalliaa
Nu este medic/terapeut
natalliaa
Citind ultimele comentarii despre Chawi Youssef, mai voiam sa adaug ca intr-adevar il intereseaza doar banii.
Eu am stat singura in rezerva si inainte de operatie a intrat 'doctorul' sa vorbim.
S-a uitat putin la nas si inainte sa apuc eu sa ii spun inca o data cum mi-ar placea sa fie, m-a intrebat daca platesc operatia cash sau cu cardul. I-am raspuns ca a doua varianta, iar apoi ma intreaba daca am limita per tranzactie la card. I-am spus ca nu stiu, ca nu mai platisem o suma asa mare.
Si ce credeti? Ma trimite jos la receptie sa verific, adica sa platesc operatia.
In conditiile in care eu eram schimbata in camasuta pe care ti-o dau la clinica, ciorapii aceia si in papuci. Adica gata sa intru in operatie.
Lui nu ii era nicicum gandul la operatie, ci la bani.
Un gest penibil, josnic din punctul meu de vedere...
Mi-a parut foarte rau dupa ca in momentul acela nu am renuntat, nu m-am schimbat si nu am plecat acasa pt. ca sincer am avut un feeling foarte aiurea.
Dar eram foarte emotionata, prima anestezie generala, etc...
Regret enorm acum, dar din pacate regretele sunt inutile.
Si inca ceva... nici macar nu am primit factura pe banii platiti.
0
01-09-2020, ora 23:13
Remiliciu
Nu este medic/terapeut
Remiliciu
Wow, Natalia, ce urat! Eu l-am întrebat de 3 ori pe Popescu cum sa fac sa plătesc si eu operatia asta. Avea alte preocupări omu'! Am plătit, într-un final, a doua zi după ce m-am externat, în baza unei facturi, prin virament bancar! Ce diferenta! Si eu imi faceam probleme de limita de plata si de-asta l-am tot intrebat, dar imi făceam eu mai multe griji de plata decat el!
0
02-09-2020, ora 02:15
natalliaa
Nu este medic/terapeut
natalliaa
Da, Remiliciu, mare diferenta intr-adevar! Si m-am invinovatit singura mult timp ca am fost poate prea naiva, ca nu am reactionat atunci pe moment, ca l-am ales, etc.
Dar stiti senzatia dinaintea operatiei, cele care v-ati operat, multe emotii, teama, etc.
Si te astepti ca medicul pe care l-ai ales sa se comporte intr-adevar ca un medic, adica tu ca pacient ai incredere.
Dar uite ca exista si asa ceva, precum Chawi Youssef...
Apoi m-am gandit ca poate am fost eu un caz singular pt. ca pe pagina lui de fb sunt numai laude aproape, daca stai sa citesti si chiar crezi ce se spune, iti da impresia ca ar fi Dzeul operatiilor.
Dar cand te uiti la pozele multora dintre fetele care comenteaza acolo, ce nasuri le-a facut (nereusite din punctul meu de vedere, care arata vizibil operate), nu mai e chiar asa.
Dar ele totusi ii multumesc, il lauda si ii spun ca este cel mai bun doctor. Adica pe cuvant ca nu mai inteleg nimic uneori...
Si el la fel, dupa ce mi-a dat jos bandajul si i-am spus ca este urat nasul si ca nu imi place, mi-a spus ca nu este adevarat, ca este frumos.
Cred ca isi batea joc de mine, alta explicatie nu gasesc...
0
02-09-2020, ora 14:49
Remiliciu
Nu este medic/terapeut
Remiliciu
Eu te inteleg, ca si eu vroiam sa merg la Chawi. Nici eu nu le inteleg pe fetele care dau un feedback pozitiv, fără să fie sigure ca rezultatul e OK. Eu dupa operatia la Antohi, nu am scris nimic, pe niciun forum. Pt ca pur si simplu nu stiam ce sa spun. Am ajuns la o a doua operație, deci, rezultatul nu a fost ce trebuie. Dar nici n-am scris ca mama, ca zeu e Antohi.
0
22-10-2020, ora 01:21
MariaBrad
Nu este medic/terapeut
MariaBrad
Sunt speriata si intr-o mare dilema!

Am fost la Chawi si Antohi la consultatie pentru rinoplastie pana acum.
I-am ales dupa recenzii si rezultate vazute in poze.

Niciunul nu mi-a dat incredere sa merg mai departe.
Chawi mi-a simulat rezultatul acoperind cu mana nasul si facand o poza pe care mi-a dat-o pe WhatsApp. :)
Antohi a facut o simulare din profil.

Vreau sa merg la Calin Dobos pentru consultatie. L-am ocolit pentru ca a avut scandalul de malpraxis in 2013 si imi era teama.
Am prietene buna care s-au operat la el si rezultatele mi se par bunicele.
Ce parere aveti de Dobos?

Vreau un medic bland cu tehnica impecabila!

Multumesc mult pentru sfaturi!
0
22-10-2020, ora 02:57
Remiliciu
Nu este medic/terapeut
Remiliciu
Buna Maria! Eu ti-l recomand pe Daniel Popescu. Am făcut operatia acum 3 luni si sunt foarte mulțumită! Conteaza foarte mult cum arata nasul din fata. Degeaba ai un profil frumos, daca din fata ai darul lăsat si borcanat. Parerea mea. Antohi si Chawi au aceeasi tehnica.
0
23-10-2020, ora 18:03
IreneeA
Nu este medic/terapeut
IreneeA
Buna,

De curand m-am hotarat sa imi fac si eu o operatie de rinoplastie insa tot vad pareri pro/contra Dr Daniel Popescu si dr. Chawi insa nu am vazut pareri si despre alti medici poate la fel de buni sau nu.
Maine am programat o consultatie la dl dr Popescu si sunt tare curioasa ce imi va spune dansul insa as dori sa stiu, avand in vedere experienta voastra deja in tot procesul acesta, care este cea mai buna optiune pentru cineva care nu are probleme foarte mari de corectat.

Va multumesc!
1
23-10-2020, ora 19:06
2019 Maria
Nu este medic/terapeut
2019 Maria
Buna. Eu zic ca daca vrei sa ti faci o rinoplastie ai de ales între doctorul Daniel Popescu și restul. Diferenta dintre el și ceilalti e prea mare pentru o comparatie.
Daca alegi Popescu, (recomandarea mea), e simplu. Daca nu îți place de el, atunci vei avea de unde sa alegi dintre restul. Antohi Chawi Fodor etc.
Trebuie sa tii cont ca modificarile mici, discrete au nevoie de multa atentie si de un bun profesiinist.
Mult succes!
0
25-10-2020, ora 09:57
iustina_bujor
Nu este medic/terapeut
iustina_bujor
Oare la Artis3, la Ovidiu Ivan a facut cineva rino?
0
26-10-2020, ora 15:33
IreneeA
Nu este medic/terapeut
IreneeA
Buna Maria,

Iti multumesc pentru raspuns !!
Am fost la dansul si pot sa spun ca m-a convins ca va face o treaba excelenta in ceea ce priveste problemele mele. Abia astept !! :)
1
27-10-2020, ora 14:32
Remiliciu
Nu este medic/terapeut
Remiliciu
Felicitări pentru alegere, Irenee. Iti tinem pumnii si sa ne spui cum te simti dupa operatie, si cum iti place rezultatul :).
0
04-11-2020, ora 20:03
Iulia1001
Nu este medic/terapeut
Iulia1001
Hello! Am scris mai sus ca am fost operată la domnul doctor Dragoș Zamfirescu, însă, din păcate, rezultatele nu au fost unele bune. Astfel că am decis să fac o rinoplastie secundară, iar pentru asta îl alesesem pe domnul doctor Daniel Popescu. Abia așteptam să merg la dânsul, dar tocmai mi-a spus că nu mai face rinoplastii secundare. În cazul ăsta, ce medici îmi recomandați? Să fac și eu puțin research.
0
04-11-2020, ora 21:25
2019 Maria
Nu este medic/terapeut
2019 Maria
Doctorului Popescu i-am trimis și eu niște prietene operate in alta parte și nu le-a acceptat ca paciente. Dar am citit aici ca a operat destule secundare. Cred ca trebuie sa te duci sa-i explici mai bine. Sau sa-ti zica el ce optiuni ai putea avea. Asta presupunand ca nu ai fost deja la el.
Alte recomandari de doctori in Romania eu cel puțin nu am. Și am făcut ceva research la vremea mea. Poate in alta tara.
0
04-11-2020, ora 22:43
Remiliciu
Nu este medic/terapeut
Remiliciu
Da, Iulia. Si mie mi-a spus acelasi lucru, dar pana la urma m-a operat. Ai fost la un consult, sau ati vorbit doar la telefon?
0
04-11-2020, ora 23:12
Anonim0007
Nu este medic/terapeut
Anonim0007
Pe scurt!
Rinoplastie 2015 Dr.Antohi, (inainte de scandal)
rezultate: estetic frumusel, o galma in partea dreapta a nasului care nu a disparut nici acum, cand zambesc nasul de indoaie si se vede urat.
Un miros(senzatie cred) urat am simtit in jur de 4-5 luni in nas dupa operatie.
Partea de sus a nasului parca nu s a inchis bine(open roof ).
Respiratie pe nas in jur de 30%din capacitate as zice.
Nas uscat, probleme cu somnul, probleme cu sala, cu bautul apei etc.
Acum ca Dr.Antohi a reaparut in piata am mers la o scurta consultatie pt a repara ce a stricat, astept sa caute dosarul meu medical si revine cu detalii.
Intrebarea este urmatoarea, cei care ati facut a doua operatie de reparare, a trebuit sa platiti?
Doctorul cu pricina a facut operatia gratuit sau daca ati ales alt doctor s-a achitat de acest medic?
Cat de scurt am putut :)
0
04-11-2020, ora 23:41
2019 Maria
Nu este medic/terapeut
2019 Maria
Despre ce scandal este vorba ?
0
05-11-2020, ora 00:05
Remiliciu
Nu este medic/terapeut
Remiliciu
Cred ca se refera la scandalul silicoanelor, nu mai stiu exact cand a fost asta. Eu m-am operat la el inainte de asta. In mod normal ar trebui să plătești anestezie si cam atat. Asta daca e de acord să te opereze. Eu am fost la el si a inceput sa-mi faca poze, sa se uite la nas din toate unghiurile, etc...După ce i-am spus că vreau secundara si ca el m-a operat acum 10 ani, a zis ca e totul perfect si ca n-am nevoie de nicio operație.
0
05-11-2020, ora 00:08
Iulia1001
Nu este medic/terapeut
Iulia1001
Remiliciu, nu am fost la consult, am vorbit la telefon. Mă poți sfătui cum aș putea să ajung totuși la un consult dacă zici că și tu ai pățit la fel? Ar fi super. Eu m-am bazat că dânsul este cel mai potrivit și mi-este greu să renunț la idee. Mersi!
0
05-11-2020, ora 01:38
Remiliciu
Nu este medic/terapeut
Remiliciu
Ideea este ca eu i-am spus de la telefon ca e secundara si ca prima operatie a fost facuta de Antohi. A acceptat sa programam un consult. La consult mi-a spus acelasi lucru, ca el nu mai face secundare. Cand am plecat nu eram sigura daca ma opereaza sau nu. Cred ca mai degraba ar fi spus ca nu, pt ca mi-a recomandat alti doctori din Turcia. Apoi l-am sunat dupa cateva zile si am programat operatia. Pur si simplu. Oricum tinere de minte are, ceva de speriat, nu uita nimic.
Poate daca il suni peste câteva săptămâni, sa programezi un consult, nu stiu ce sa zic. Stiu ca pur si simplu sunt doctori dupa care nu mai operează. Poate Zamfirescu e unul dintre ei. Mi-ar parea rau! Mai incearca odată, poate ai mai mult noroc. Iti tin pumnii.
0
05-11-2020, ora 07:41
Vlad Mara
Nu este medic/terapeut
Vlad Mara
Maria, scandalul se referă la faptul că dr. Antohi a fost arestat acum câțiva ani pentru ca făcea operații estetice la spitalul de stat pe bani publici fără sa plătească impozit. Inclusiv rinoplastii făcea. Cazul încă se judecă cred.

Iulia, ca și Remiliciu și eu am avut operație secundară la Popescu după ce mă operase Antohi. Eu zic să mai insisti. Succes!
0
09-11-2020, ora 12:22
Dora08
Nu este medic/terapeut
Dora08
Bună ziua.

Astăzi urmează sa îmi fac consultația la domnul doctor Silviu Marinescu Adrian, iar pe data de 17 am programata operația pentru rinoplastie!
Am emoții
Voi aveți vreo experienta cu domnul doctor ?!

Mulțumesc
0
09-11-2020, ora 16:43
Vlad Mara
Nu este medic/terapeut
Vlad Mara
Buna!
Nu ar fi trebuit sa ai consultatia înainte si abia dupa sa te decizi la operatie ?
Dar oricum multa bafta si sa ai un rezultat frumos!
0
09-11-2020, ora 17:14
Dora08
Nu este medic/terapeut
Dora08
Pai asta am zis azi am avut consultația si pe 17 operația
0
09-11-2020, ora 18:33
Valentina223
Nu este medic/terapeut
Valentina223
Buna fetelor! Am tot răsfoit forumul de câțiva ani pentru o rinoplastie , m-am decis sa ma operez la dr Daniel Popescu.. care ați făcut operația cum vati simțit după aveți dureri ?
0
09-11-2020, ora 19:22
Remiliciu
Nu este medic/terapeut
Remiliciu
Buna Valentina. Eu am facut o rinoplastie secundara la domnul doctor si pot sa-ti spun ca nu doare deloc! Din tot procesul, singurul lucru care a durut a fost introducerea branulei în mână :))). Eu am mers acolo înarmată cu mult curaj, având deja experienta unei rinoplastii, dar nici vorbă! A fost o gluma! Am respirat direct pe nas, nu m-am invinetit deloc, nu a durut absolut nimic. Sigur, majoritatea pacienților se invinetesc putin in zona ochilor, dar e normal. Asta nu inseamna ca doare ceva. Plus, bandajata am fost doar câteva zile. Alți medici te tin bandajata vreo 2 luni si te cheamă la controale în fiecare săptămână. Si rezultatul e super :). Deci curaj!
0
09-11-2020, ora 21:49
Valentina223
Nu este medic/terapeut
Valentina223
Eu miercuri am operația ! După câte zile Tea chemat la control? Eu nu sunt din bucuresti și mie mai greu sa vin foarte des la controale
0
09-11-2020, ora 23:04
Remiliciu
Nu este medic/terapeut
Remiliciu
Hmm... parca e un control la 4-5 zile si inca unul la 7 zile, când îți scoate si firele si bandajul. Eu cand am fost la control mai era acolo o fata care era din afara Bucurestiului si i-a explicat că nu poate ajunge atat de des. A chemat-o o singură dată si asta a fost. Dacă totul e OK, si probabil va fi, te poti duce la un singur control. Eu am fost la cele 2, în primele 7-8 zile si atat. In mod normal mai e un control la o lună, la 3 luni si la un an. Oricum fata de Antohi care te chiama in fiecare saptamana timp de mai bine de 2 luni, e destul de OK ! Iti tin pumnii la operatie! Sa ne spui cum esti.
0
10-11-2020, ora 11:20
Valentina223
Nu este medic/terapeut
Valentina223
Mulțumesc ! O sa va țin la curent am un pic de emotii dar o sa tresca
Acest topic a fost închis. Nu mai pot fi adăugate noi comentarii.
1567 comentarii 1 2 ..... 424344 ..... 52 53 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Rinoplastia pentru adolescenti
  • Complicațiile rinoplastiei
  •