Recomandare doctor pentru rinoplastie

1567 comentarii 1 2 ..... 434445 ..... 52 53 Înainte ›
0
14-11-2020, ora 21:02
Miru45
Nu este medic/terapeut
Miru45
Hello, pentru ca am studiat thread-ul acesta in lung si-n lat in ultimele luni inainte de rinoplastie va scriu si experienta mea. L-am ales in cele din urma pe dl dr Chawi. Operatia a fost precedata de un consult foarte scurt, fara simulari digitale, in care am avut ocazia sa ii spun domnului doctor ce ma deranja la aspectul nasului meu, si anume cam tot: avand un maxilar inferior un pic sub dezvoltat, nasul, cocosat si indreptat in jos, cu narile destul de mari si varful bulbucat scotea toate liniile in evidenta, proiectandu-mi intregul profil in fata, parand astfel prea lung si cazut. Lucru care, in tinerete mi-a adus o doza sanatoasa de bullying.
Dl dr mi-a explicat cam ce ajustari va face, si in urma rezultatelor pe care le-am vazut online, in situatii similare cu a mea, am decis ca voi merge pe mainile dumnealui.
Intr-adevar, dl doctor nu este genul de chirurg plastic care sa “pamper”. Poate parea un pic expeditiv pentru unii, insa eu m-am raportat la intreaga situatie ca la alegerea unui designer: daca cunosti stilul, stii la ce sa te astepti. Sincera sa fiu, avand atat de multe de schimbat la nasul meu, mi s-ar fi parut de prisos sa stea sa imi asculte intreaga poliloghie in repetate randuri, avand in vedere ca este destul de clar cum opereaza.
Citeam aici pros and cons la adresa dumnealui, ca ar lasa nasurile prea lungi, cu varful gros. Sunt la o saptamana de la operatie, varful nu este nicidecum gros, l-a ridicat, l-a subtiat, este finut si “pointy”. Cocoasa a disparut, bridge-ul este inca umflat, dar se vede clar ca este muult mai sunbtire, iar varful fiind ridicat da impresia unui nas mult mai scurt. Narile sunt finute si mult mai mici. Profilul arata genial. Sincera sa fiu, cu toate editarile mele din photoshop(da, guilty) nici in cele mai mari momente de optimism nu ma asteptam sa iasa afat de bine rezultatul. Imi dau seama ca sunt un caz fericit. Sau poate, tehnica dumnealui se potriveste bine structurii mele faciale, lucru care poate nu a fost situatia tuturor.
Saptamana post operatoare a fost usoara, m-am invenit putin insa m-am umflat destul de mult la fata. Fara dureri/sangerari. Edemul (in afara nasului) a disparut in proportie de 90%. Sunt foarte multumita, si mai mult, extrem de recunoscatoare. Este ceva ce mi-am dorit intens in ultimii 10 ani si nu speram la un asemenea rezultat. Incurajez sa fiti increzatoare in rezultatele doctorilor pe care ii alegeti, iar asteptarile sa fie in concordanta cu acestea.
Raspund cu mare drag la orice intrebare despre experienta. :)
PS: crema de arnica is amazing pentru vanatai/edem. ;)
0
14-11-2020, ora 23:13
Remiliciu
Nu este medic/terapeut
Remiliciu
Super, Miru! Ma bucur mult pentru tine !
0
15-11-2020, ora 00:02
Dora08
Nu este medic/terapeut
Dora08
Fetelor intrebare.

În ziua operației vi ati luat de acasă o pijama ceva???
Ce ar trebui sa îmi iau la mine altceva ??

Mulțumesc
0
15-11-2020, ora 00:03
Dora08
Nu este medic/terapeut
Dora08
Ma bucur Miru pentru rezultatul reușit!!!!!!! Sa porți noul nasuc fericita și recuperare rapida !!! Eu pe 17 am operația si am emoții.
0
15-11-2020, ora 15:24
Remiliciu
Nu este medic/terapeut
Remiliciu
Dora, da ar fi bine sa-ti iei o pijama la tine. Nu vei intra in sala de operație in pijama, dar cat vei sta in rezerva, după operație, e bine sa ai ceva lejer, sa te simti comodă. Multa bafta! Iti tinem pumnii.
0
15-11-2020, ora 16:12
Dora08
Nu este medic/terapeut
Dora08
Sarumana mult de răspuns!!!

Mulțumesc frumos !!!
0
15-11-2020, ora 17:06
Remiliciu
Nu este medic/terapeut
Remiliciu
Cu placere! Sa ne spui cum esti dupa operatie. Iti tinem pumnii :)!
0
15-11-2020, ora 17:55
Dora08
Nu este medic/terapeut
Dora08
Da da sigur !! Multumesc. Doamne ajuta !!
Va scriu aici dupa operație!!!
0
16-11-2020, ora 17:48
Valentina223
Nu este medic/terapeut
Valentina223
Buna fetelor! Voi vati făcut masaj după operație ?
0
16-11-2020, ora 18:22
Remiliciu
Nu este medic/terapeut
Remiliciu
Valentina, nu. Tot la Dr. Popescu ai facut si tu operatia, nu? Mie mi-a spus că nu e nevoie, am întrebat. Ideea e ca la mine se vede putin umflat intr-o parte, si chiar îl voi întreba cand ajung la control daca e nevoie de masaj sau nu. Sper sa nu se mai vada cu timpul, se se mai desumfle, oricum, nu e ceva deranjant. Dar dupa operatie stiu ca nu a recomandat masajul. Eventual ii poti trimite un mesaj, sa-l întrebi. Cum esti? A iesit cum iti doreai?
0
18-11-2020, ora 18:39
Dora08
Nu este medic/terapeut
Dora08
Buna fetele
Am terminat cu operația.
Sunt umflata toată dar nu ma doare nimic. Operatia nu a durut deloc. Pot sa respir mi a scos mesele astăzi după amiaza înainte sa plec acasă. Maine am un control dupa probabil peste 8 9 zile pt fire.
În rest așteptăm sa vedem rezultatul final acum este si nasul umflat si nările. O nara este mai umflata cea dreapta fata de celalalta dar este normal. Trebuie sa am răbdare. Am reușit abia astăzi sa mănânc puțin doar ca am un disconfort la înghiți t probabil de la tubul ce l am avut în gat.
În rest este totul perfect
Mult succes și curaj fetelor
0
18-11-2020, ora 19:13
Remiliciu
Nu este medic/terapeut
Remiliciu
Dora, da, stai linistită, ca e normal ai fii umflată. Ma bucur sa aud ca esti bine, recuperare ușoară iti doresc! Sa se desumfle frumos:)!
0
18-11-2020, ora 20:31
Dora08
Nu este medic/terapeut
Dora08
Mulțumesc din suflet pt încurajări
0
26-11-2020, ora 19:14
Georgianaaaaaaa28
Nu este medic/terapeut
Georgianaaaaaaa28
Buna seara! S-a operat cineva la dr Mustafa Ali Yanik?Multumesc
0
27-11-2020, ora 12:59
Dora08
Nu este medic/terapeut
Dora08
Buna fetelor.
Deja am 1 sapt si 3 zile de la operație.
Rezultatul este minunat sunt super multumita. Recuperarea foarte rapida mai am in jurul ochilor o nuanta gălbuie in urma vânătăilor si mai am pe nas acei plasturi micuti de culoarea pielii pe care ii voi îndepărta marți.

Nu regret ca am făcut acest lucru și as mai face o de 1000 ori dacă ar fi necesar.
Operatia a decurs minunat, singura mea problema si am înțeles ca mai sunt cazuri de la om la om a fost ca eu m am trezit foarte greu din anestezie ( 2 h jumate ) iar operatia efectiv a durat 1 h jumate... doctorul mi a spus ca s a cam panicat puțin darrrrrrr totul este în regula acum
Va spun sincer ca îl recomand pe domnul doctor cu toată încrederea și sinceritatea, a dat dovada de profesionalism și el și toată echipa din spate !!
Fetelor mult succes cine mai face și își dorește asta, încredere, alegeți un medic care simțiți voi ca este "alesul" pentru a nu avea îndoieli in urma deciziei !.

Va pup !!!
O zi minunata
0
27-11-2020, ora 15:04
Remiliciu
Nu este medic/terapeut
Remiliciu
Felicitări, Dora! Sa porti sănătoasă noul nasuc :)! Aceeasi problema am avut-o si eu cu anestezia la prima operație! Aveam 20, 21 de ani! Mi-a fost foarte teama la a doua operație, mi-era ca nu ma mai trezesc. Dar nu am avut nicio problemă. Totul e bine cand se termina cu bine! Recuperare ușoară iti doresc!
0
27-11-2020, ora 16:16
Dora08
Nu este medic/terapeut
Dora08
Mulțumesc frumos draga mea !!!
Bine ca s a terminat cu bine !!!
Daaaaa mi a spus domnul doctor ca pe viitor dacă o sa mai am parte de vreo anestezie generala sa anunț medicii sa se aștepte sa "dorm" mai mult decât normalul:))).

O zi minunata!
Pupici
0
29-11-2020, ora 22:23
Creatza225
Nu este medic/terapeut
Creatza225
Buna seara! Am si eu nevoie disperata de niste sfaturi in ceea ce priveste rinoplastia secundara. Acum 3 ani am fost operata la dl doctor Daniel Popescu si nu sunt multumita de rezultat din punct de vedere estetic.Cocoasa a inceput sa creasca la loc si nasul sa se lateasca, nu stiu ce se intampla.Am fost la dl Antohi acum 2 saptamani pentru o consultatie, dar am iesit de la dansul in lacrimi dupa ce mi'a spus ca este o operatie foarte grea care are niste riscuri ridicate pe care trebuie sa mi le asum, ca operatia poate dura intre 5-6h si ca diferenta no sa fie wow.A mai precizat ca daca este cazul o sa'mi recolteze cartilaj din coasta.Ce m'a deranjat cel mai tare este faptul ca nu poate sa'mi mai subtieze columela asa cum vreau eu.Am fost dezamagita complet, eu punandu'mi toata baza in dansul ca fiind cel mai bun medic pe rinoplastie din tara( cel putin in ceea ce priveste rinoplastia secundara).As mai vrea si o a doua opinie si ma gandeam la Dl doctor Lucian Fodor, doar ca este cam departe de mine, eu fiind din Constanta.As vrea sa aud pareri din partea celor care au avut rinoplastii secundare sau cunosc cazuri reale din partea persoanelor apropiate.Please heelp!!!!
0
29-11-2020, ora 23:43
Remiliciu
Nu este medic/terapeut
Remiliciu
Buna! Imi pare foarte rau sa aud asta. Dr. Popescu ce a spus referitor la rezultat? Fiecare doctor își cunoaște tehnica, deci indicat ar fi ca o secundara sa fie realizata de doctorul care a facut prima operație. De dr. Antohi nu stiu ce sa-ti spun, eu am facut la Popescu secundara dupa Antohi, deci... Dar da, e recunoscut ca fiind un doctor foarte bun. Asta cu riscuri mari pe care ti la asumi la o secundara o spun toți, pt ca intra-devar, e o operație dificilă. Asta am auzit-o si eu de mi s-a acrit! Asa o fi! Plus ca daca ai face operatia tot cu Popescu, e posibil sa plătești mult mai putin. Stiu ca esti dezamăgită de rezultat si nu mai ai incredere, dar chiar e un doctor cu experienta.
0
30-11-2020, ora 00:00
Vlad Mara
Nu este medic/terapeut
Vlad Mara
Creatza, ai avut operatie deschisa sau inchisa? Daca ai avut deschisa eu zic sa discuti tot cu dr Popescu. Stiu ca nu mai face tehnica descisa tocmai pentru ca prezenta probleme in timp. Eu am secundara inchisa la el dupa primara deschisa la Antohi.

Mult succes!
0
12-12-2020, ora 20:03
Dora08
Nu este medic/terapeut
Dora08
Fetelor?!întrebare

Cele care ați avut operație și cu micșorare de nari !? Vi s a întâmplat ca după 2 3 săptămâni sa vedeți în jurul nărilor ca și cum a ieșit niste fire micute de ață?
Repet eu am scos firele dupa 1 săptămâna de la operație, iar imediat după nu am văzut ca as fi avut vreun firicel rămas, în schimb după 2 săptămâni am remarcat niste firicele micuțe de ata ca și cum corpul ar fi respins și au ieșit în afara.
Oare sa fie cumva niste fire care se vor topi de la sine.o fi folosit 2 tipuri de ata și sa fie oare normal ?
În interior încă nu s au topit firele..cam cât timp durează?
Mulțumesc
0
13-12-2020, ora 16:38
Remiliciu
Nu este medic/terapeut
Remiliciu
Buna Dora. Eu am tras cu o penseta si au iesit usor. Dar trebuie sa te asiguri ca s-a vindecat bine, ca s-a sudat pielea.
0
13-12-2020, ora 17:18
Dora08
Nu este medic/terapeut
Dora08
Vorbesti de cele din exterior de la nari da ???

Mulțumesc
0
13-12-2020, ora 18:36
Remiliciu
Nu este medic/terapeut
Remiliciu
Da, da din exterior. In interior nu m-am băgat. Am scăpat de ele, dar nu stiu cum. Cred ca oi mai fi scos si din interior 1-2. Dar din afara am scor sigur. Doar sa folosesti o penseta bună.
0
16-12-2020, ora 11:02
Alexx1234
Nu este medic/terapeut
Alexx1234
Bunaaaa, vreau sa va povestesc si eu despre experiența mea in legătura cu operatia de rinoplastie. Eu am fost in Turcia, sunt foarte încântată de cum mi-a ieșit nasucul. Am
mai trimis inca o prietena de-a mea si ea este tot asa de incantata de mine. Clinica se numește Maya Estetic si daca vreți sa aruncați un ochi pe site sa vedeti despre ce este vorba se merita ! Oamenii sunt super profesioniști, condițiile sunt super bune , nu stiu..nu vreau sa exagerez dar pentru mine este totul la superlativ. Eu sunt suuuper incantata de cum mi-a ieșit nasucul si dupa ce ma vad cu noul look ma intreb cum de nu am facut-o mai devreme. Multă bafta, tuturor !
0
16-12-2020, ora 14:10
Remiliciu
Nu este medic/terapeut
Remiliciu
Buna Alex! Felicitări! Ne bucurăm pentru tine! Te superi daca te intreb cam cat te-a dus ca si cost?
0
18-12-2020, ora 16:26
Bal.Laura
Nu este medic/terapeut
Bal.Laura
Probabil doar reclama la clinica din Turcia pentru a agata pacienti din Romania :(
0
21-12-2020, ora 12:20
Dora08
Nu este medic/terapeut
Dora08
Fetelorrrr

Intrebare ?!?!!!!

Am început sa tot fac puroi unde am avut cusătura de la nari.acum câteva zile niste fire au ieșit au fost respinse de organism, am fost la medic a scos ceva din ele dar acuma tot îmi coace acolo și nu lasa sa se închidă frumos rana.am întrebat medicul el a spus sa dau cu spirt.daaar vad ca nu ma ajuta cu NIMIC...m am dat și cu rivanol și cu betadina și nimic. ati mai pățit asa ???? Un sfat ??ce as putea face???.

Mulțumesc...
0
21-12-2020, ora 14:50
Remiliciu
Nu este medic/terapeut
Remiliciu
Nu cred ca am facut puroi, dar cred ca asta ar împiedica procesul de vindecare. Probabil betadina e mai buna decat spirtul. Alternativ, dar mai bine întrebi si doctorul, ma gandesc ca ai putea folosi un cicatridina spray, ceva de genul asta, sa ajuți putin vindecarea. Nu s-a sudat pielea inca? Dacă pielea nu e sudata, nu cred ca e o idee bună să mai tragi de fire, pentru ca s-ar putea sa nu se mai sudeze.
0
21-12-2020, ora 15:09
Dora08
Nu este medic/terapeut
Dora08
Eu nu am tras deloc de fire. M am dus la control și doctorul a scos ce trebuia ca se vedea urat și nu se putea Închide rana...
Eu m am dat și cu betadina.și i am scris la doctor și a zis ca spirtul e cel mai bun.dar pe NAIBA ca nu face nimic.acuma merg sa mi cumpăr baneocin unguent.sa vedem...
Pielea s a sudat din ce vad doar în partea stânga sus mai puțin dar.dacă imi tot coace se face coaja se rupe și tot se face rana.
I am trimis și poza doctorului eu nefiind acuma în București sa mai merg la el dar oricum nu are ce sa mai îmi facă...
Mulțumesc de răspuns...tot încerc variante...
Acest topic a fost închis. Nu mai pot fi adăugate noi comentarii.
1567 comentarii 1 2 ..... 434445 ..... 52 53 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Rinoplastia pentru adolescenti
  • Complicațiile rinoplastiei
  •