Recomandare doctor pentru rinoplastie

1567 comentarii 1 2 ..... 444546 ..... 52 53 Înainte ›
0
21-12-2020, ora 16:50
Remiliciu
Nu este medic/terapeut
Remiliciu
Stai linistită, ca se va vindeca într-un final. Mare atenție, sa nu rupi tu coaja. Dacă pica singura, e OK, dar nu forta tu.
0
21-12-2020, ora 17:03
Dora08
Nu este medic/terapeut
Dora08
Da da nu rup nimic.chiar nu vreau sa îmi fac urme singura pe fata.

Mulțumesc frumos de răspunsuri. Te pup !!
0
06-01-2021, ora 01:01
AMF1
Nu este medic/terapeut
AMF1
Buna! Este cineva operat/a de Constantin Stan? Sunt interesata de o rinoseptoplastie si m-ati ajuta foarte mult cu o parere despre experienta voastra si daca rezultatul a fost cel dorit. Multumesc
0
06-01-2021, ora 05:07
Remiliciu
Nu este medic/terapeut
Remiliciu
Buna. Eu am tot citit forumuri si acum 10 ani si recent. N-am văzut prea multe de bine. O colega de-a mea, care s-a operat în primăvara, a fost la el la consult si i-a spus că el prefera sa puna silicoane. Am trimis-o imediat la altcineva cand am auzit-o de Stan! Nu m-am operat la el, dar nu-l recomand in baza rewiurilor văzute pana acum. Poate ca mi-am format eu o opinie greșită, deci te sfătuiesc să mai cercetezi.
0
06-01-2021, ora 05:08
Remiliciu
Nu este medic/terapeut
Remiliciu
Cum s-au vindecat nările, Dora? E totul OK?
0
06-01-2021, ora 09:30
Dora08
Nu este medic/terapeut
Dora08
Heeii..
As putea spune ca abia acum 2 zile am reușit sa închid rana în partea dreapta deoarece pana atunci mie tot mi a copt unde mi a scos cele 2 fire..dar sunt fericita ca am scăpat.s a făcut acuma coaja și urmează sa se închidă rana de tot și vad ca se închide foarte ok fără probleme.°

Multumesc frumos de întrebare!!!
0
06-01-2021, ora 09:54
Dora08
Nu este medic/terapeut
Dora08
Acum vedem cum va fi rezultatul final peste ceva timp..cum se vor face nările dacă rămân semne etc...o sa anunț aici
0
06-01-2021, ora 15:59
Remiliciu
Nu este medic/terapeut
Remiliciu
Super, bravo! Nu are ce sa se vada, mai ales unde e tăietura. Cu siguranta nici daca ramane vreun semn, ceva, nu se va vedea în zona aceea. Stai linistită :).
0
06-01-2021, ora 18:55
Dora08
Nu este medic/terapeut
Dora08
Pupici !!!
Mulțumesc frumos de încredere!!!
0
06-01-2021, ora 19:20
Viviana23
Nu este medic/terapeut
Viviana23
Buna seara. Eu din pacate ma aflu in situația nefericita de a ma supune unei rinoplastii secundare, dupa o prima operatie nereușită.
Tot urmaresc forumuri, medici, etc. Nu as opta decat pentru dr. Antohi sau dr. Popescu pentru o rinoplastie secundara.
La dr. Popescu ma incanta ca opereaza închis, fara taietura, dar mi se pare ca ridica varfurile excesiv si nu mi-as dori asta. Si parca are rezultate mai bune in rinoplastii primare.
La dr. Antohi... am vazut ca a reparat multe nasuri aproape distruse dupa operatii anterioare si a avut rezultate bune in rinoplastii secundare, cel putin din ce se vede in poze.
Am citit toate comentariile voastre si as vrea sa va rog, pe fetele care au avut rinoplastii secundare, la dr. Antohi sau dr. Popescu, daca sunt dragute si vor sa imi trimita niste poze, m-ar ajuta foarte tare.
Adresa mea de mail este vivianapopa286@yahoo.com.
Va multumesc anticipat.
0
06-01-2021, ora 19:38
Vlad Mara
Nu este medic/terapeut
Vlad Mara
Viviana, eu ca si alte fete care mai postam, am avut operatii secundare la Popescu Daniel dupa ce am fost operate la Antohi. Asta transeaza parerea noastra despre cei doi. Nu e doar de taietura, dar eu personal nu cred ca e vreo comparatie între cum opereaza si se comporta Popescu fata de Antohi.
Analizeaza si compara si tu mergand la consult la ambii.
Succes
0
06-01-2021, ora 20:09
Viviana23
Nu este medic/terapeut
Viviana23
Vlad Mara, nu am vrut sa mentionez din prima, dar am fost deja la consultatii. Ambii au fost ok, numai ca mi-au spus lucruri total diferite legate de cazul meu.
Si din cauza aceasta nu pot sa ma hotarasc intre cei doi.
M-am gandit ca vazand niste poze, altele decat cele pe care le posteaza medicii pe conturile lor, asta ma va ajuta sa ma decid.
0
06-01-2021, ora 20:14
AMF1
Nu este medic/terapeut
AMF1
Nu am gasit foarte multe pareri pe forum despre operatiile de rinoplastie facute de doctor Constantin Stan. (Am gasit 2 pareri: 1 pro si 1 contra) Poate nu stiu eu unde sa caut, am citit mai multe pareri pe pagina lui de facebook. La dr. Antohi am fost si eu la o prima consultatie, din pacate nu am simtit ca vreau sa fiu operata de dansul. Nu am mers cu o poza cum as vrea sa arate nasul meu dupa operatie si cand am auzit ca m-a intrebat: “ia sa vad cum ai vrea?!” m-am cam speriat. Plus ca nu am simtit o legatura, nu a fost o comunicare ok, simularea a fost putin dubioasa, motiv pentru care am decis sa merg fizic la mai multi medici pana sa iau decizia finala.
Pe mine ma intereseaza si partea functionala a nasului, nu doar estetic, iar cand am deschis subiectul cu dr. antohi am inceput sa ii explic prima data ca ma deranjeaza functionalitatea, iar raspunsul a fost inainte sa ii spun ca vreau si estetic “nu fac doar partea functionala, sunt medic estetician in primul rand si apoi orl ist” ;)
0
06-01-2021, ora 20:19
Remiliciu
Nu este medic/terapeut
Remiliciu
Sunt de acord cu Vlad Mara. Si eu am facut o operație secundara la doctorul Popescu dupa o primară la Antohi. N-am de comentat, Antohi este un doctor bun, cu operații reușite ( dar nu in cazul meu, am o cunostinta care a fost operat a de el si e OK). In orice caz, nu este un doctor care te va desfigura. Ca si comportament fata de pacient este o diferență mare untre cei doi doctori, dar asta e mai puțin important, important este de fapt rezultatul.
Nu consider că Popescu ridica excesiv vârfurile, mi se par perfecte, naturale. Poate ca in poze par putin prea in vânt, dar oricum vârful mai coboară putin dupa operație. Mie Antohi mi-a facut un vârf foarte lăsat, care cobora mult cand zâmbeam. Evitam chiar sa zâmbesc din motivul asta.
Ca si tehnica, dincolo de faptul că operatia e închisă la Popescu, este muuult mai ușoară comparativ cu o rinoplastie traditionala, care oricum nu e o operație grea.
Dacă va fi de acord Popescu sa te opereze, eu mai degraba l-aș recomanda pe dânsul, dar oricum, pentru secundara, unul dintre cei 2 sau un doctor bun in Turcia. Mai greu pe timp de pandemie, oricum. Mult succes!
0
06-01-2021, ora 20:21
AMF1
Nu este medic/terapeut
AMF1
Din punctul meu de vedere nu exista nas perfect ci doar nas perfect pentru fiecare forma a fetei unei persoane. Nasul trebuie sa se potriveasca fetei mele, nu fetei unei alte persoane sau unei vedete...Nu vreau nasul lui Kim K sau nasul Adelei Pestritu, vreau nasul potrivit pentru fata mea. Un medic estetician bun trebuie sa stie sa iti pastreseze trasaturile, doar sa corecteze nu sa modifice. Cel putin eu asta caut, un medic care sa imi ofere incredere ca sunt pe maini bune si sa imi explice si sa imi arate pe simulare cum vede el nasul potrivit pentru mine. Nasul este singurul care poate schimba cu totul fizionomia unei persoane, de aici si teama de operatie si mult studiu inainte de o operatie de acest gen.
1
06-01-2021, ora 20:31
Remiliciu
Nu este medic/terapeut
Remiliciu
Pentru AMF, doctorul Antohi este capabil să rezolve si partea funcțională spre deosebire Stan, de exemplu, care te trimite la o a doua operație la un orelist pentru asta, ceea ce mi se pare noaptea minții. Am o cunostinta totusi care s-a operat la Stan, si din poze arata bine. Deși preturile lui sunt mai accesibile, eu nu l-aș alege. Acum faci cum vrei. Totusi daca ai probleme si pe partea funcțională cred ca Antohi si Popescu te pot ajuta de minune aici. Mie Antohi mi-a rezolvat foarte bine respiratia iar dupa a doua operație la Popescu respir si mai bine, deși nu i-am cerut să se ocupe de treaba asta. Personal eu ti-l recomand pe Popescu, doar pentru ca mie mi-a reusit operatia. Nu e perfect, mai e putin umflat intr-o parte dar e posibil sa se mai desumfle, dar forma e suupperr! Foarte natural, mama nici nu si-a dat seama ca m-am operat, dar o schimbare discretă pe care eu o vad in fiecare zi si-mi place foarte mult!
Iti urez mult succes si sa ai in curând nasucul pe care ti-l doresti :)
0
06-01-2021, ora 20:41
AMF1
Nu este medic/terapeut
AMF1
Multumesc mult!
Oare nu facem referire despre acelasi medic?! Stan Constnatin este putin mai scump decat Antohi. Aproximativ cu 200 de eur diferenta, depinde de dificultate. Plus ca este specializat in ORL.
0
06-01-2021, ora 20:42
Viviana23
Nu este medic/terapeut
Viviana23
Multumesc pentru explicatii, le citisem si inainte. Eu imi doream sa vad poze, adica ceva concret. Inteleg ca poate nu exista incredere sa trimiteti unei necunoscute, dar macar cu nasul decupat din poza, asa era sigur, nu exista nicio posibilitate sa fiti recunoscute :). Pe mine ma interesa nasul, atat.
Dar observ ca este multa vorbaraie pe forum, dar daca se pune problema sa demonstrati cele spuse, atunci pauza.
Si mai observ ca daca cineva afirma ceva despre dr. Popescu ce nu va convine, imediat sariti sa il aparati.
Da, asta e parerea mea. A fost foarte ok la consultatie; pe contul dansului daca te uiti, unele rezultate sunt foarte frumoase, atunci cand nu ridica varful foarte mult adica.
Dar la alte cazuri, sincer arata oribil, il ridica preaaa mult. Si normal ca mi-e frica, pentru mine ar fi dezastru sa mi-l ridice asa.
La fel si la dr. Antohi, unele cazuri sunt foarte reusite, altele nu.
Deci mi se pare foarte complicat si greu sa ma decid. In fine...
1
06-01-2021, ora 20:59
Vlad Mara
Nu este medic/terapeut
Vlad Mara
Draga mea, un forum este exact despre discutii. Vorbarie, cum ai spus tu. Eu una nu ma simt confortabil sa postez poze cu mine si nici nu are vreo relevanta. Fiecare nas arata bine doar pe fata respectiva. Nu o sa iti faca medicul un nas ca in poza daca iti trimit eu o poza cu mine !
Eu una am respectat parerile din acest forum si apreciez timpul pe care pacientele il dedica ca sa si spuna experienta.
1
06-01-2021, ora 22:00
Remiliciu
Nu este medic/terapeut
Remiliciu
Pentru AMF1. Sincer, parca la Stan Constantin a fost colega mea la consult si ii lua anul trecut cu vreo mie de euro mai puțin decât Antohi. E ciudat, pentru ca i-a spus sa faca o a doua operație pentru funcționalitate. Cred ca o deviatie de sept urâtă avea, ca era nasul strâmb cu totul. In final s-a operat la Antohi si a fost OK. Hai ca o intreb, ca sa nu spun prostii, dar eu asa imi amintesc, ca de Stan era vorba. Oricum sunt mai muți Stan pe rinoplastii daca nu ma înșel.
1
06-01-2021, ora 22:09
Remiliciu
Nu este medic/terapeut
Remiliciu
Pentru Viviana. Eu il recomand pe Popescu doar pentru ca la el m-am operat si a fost totul OK. Deasemenea, inainte sa ma operez, am facut destul de mult reaserch si am vorbit cu multe fete operate de el si de diversi doctori. Iti dai seama ca nu am niciun interes sa fac reclama aiurea. Dupa prima operatie facuta la Antohi nu am scris nimic nicaieri, pentru ca nu prea stiam ce sa scriu. Deasemenea, am si spus ca nasul meu nu e 100% perfect, dar ca mie imi place mult. Mai mult, orice doctor, oricat de bun ar fi el, poate avea si rezultate slabe. Sincer. Chiar se poate intampla. Nu e loterie, dar un risc exista.
Vreau doar sa ajut, nu sa incurc pe nimeni. Am facut o recomandare deoarece cred in ceea ce spun. Vezi ca ti-am scris ceva in privat :).
0
07-01-2021, ora 11:45
Viviana23
Nu este medic/terapeut
Viviana23
Vlad Mara, nu stiu, mie sincer mi se pare ciudat ca pe un doctor il critici atat, iar pe altul il ridici in slavi, fara sa vrei sa demonstrezi cele spuse. Pai asa oricine poate scrie orice...
Si chiar daca mi-ar fi placut nasul tau, nu eram 'tralala' sa ma duc cu poza sa ii arat ca asa nas vreau si eu ;). Era strict pentru mine, sa vad diferenta si sa ma ajute sa ma decid.
Dar e ok, nu imi place sa intru in polemici...
Remiliciu, multumesc pentru explicatii si pentru ca ai fost draguta
0
07-01-2021, ora 15:31
Remiliciu
Nu este medic/terapeut
Remiliciu
Cu plăcere, Viviana, sper sa te ajute. Ideea este ca daca faci o operație la un doctor si nu-ti iese, si apoi te operezi la altul si vezi o îmbunătățire considerabilă, e normal sa lauzi acel doctor. Asta este cazul nostru. Si eu am fost prima oară la Antohi ca la pomul lăudat, tot în baza discuțiilor de pe forumuri. Apoi l-am ales pe domnul Popescu, după ce am citit toate forumurile pe care le-am gasit si le multumesc mult fetelor care mi-au trimis poze si pareri. Chiar m-au ajutat mult. Eu vroiam sa merg la alt doctor si ma bucur ca n-am facut-o.
Inteleg ca tu faci o operație secundara si stiu ca oricum doctorul Popescu face secundare in functie de doctorul care a facut prima operație. Sunt multe paciente pe care le refuza din start, pentru ca nu operează dupa oricine.
Dacă te operezi la Antohi, macar mentioneaza-i sa nu iti lase vârful nasului prea lung. Pentru ca am văzut că asta este tendinta lui si crede-mă că e enervant.
0
07-01-2021, ora 17:37
Viviana23
Nu este medic/terapeut
Viviana23
Da, Remiliciu. Iți inteleg punctul de vedere si iti apreciez sfaturile, imi sunt de ajutor :)
0
07-01-2021, ora 23:12
Remiliciu
Nu este medic/terapeut
Remiliciu
Cu plăcere, Viviana.
Pentru AMF1: Am vorbit prostii! Bine ca ai spus tu ca e posibil sa vorbim de doctori diferiți. Prietena mea tocmai ce mi-a confirmat că la Stan Vitalie a fost la consult, nu la Stan Constantin.
Eu imi amintesc ca inainte de prima operație, tot asa am citit multe forumuri si pareri despre doctori pentru rinoplastie si pe atunci se vorbea mai mult de Stan. Si nu de bine. Erau multe fete nemulțumite. Acum sincer, nu mai stiu de care dintre ei era vorba. Cred ca de Vitalie, sau poate de ambii.
0
08-01-2021, ora 10:03
AMF1
Nu este medic/terapeut
AMF1
Multumesc mult pentru raspuns. Eu am cautat si nu gasesc foarte multe informatii, despre Vitalie da, am gasit, dar despre Stan Constantin nu.
Dupa ce iau decizia, voi scrie aici.
0
08-01-2021, ora 13:14
Remiliciu
Nu este medic/terapeut
Remiliciu
OK! Cu plăcere! Multa bafta. Sa iasa cum iti doresti!
0
08-01-2021, ora 13:56
IreneeA
Nu este medic/terapeut
IreneeA
Buna tuturor!!!
Revin din nou catre voi fiindca dupa cum stiti pe 1 februarie sunt programata la operatie la domnul doctor Popescu si am cateva curiozitati:
1. Cate zile ramai internata ?
2. Analizele pe care ar trebui sa le fac sunt incluse in pretul operatiei ( care acum a ajuns la 5200 euro fata de 4800 acum cateva luni ) sau voi fi nevoita sa platesc separat ? Se fac in cadrul aceleiasi clinici / spital ?
3. Cat de grea este recuperarea ? Sunt foarte curioada deoarece as dori sa stiu daca de ex de a doua zi pot incepe activitatea zilnica si anume sa pot lucra la job fiindca oricum in perioada asta se lucreaza de acasa.

Fiindca m am inscris si pe alte pagini de facebook, am tot observat acolo multe pareri despre diferiti medici pe care aici am vazut ca nu prea sunt top pe operatii si acolo ii lauda toata lumea. Mie mi au spus 2 paciente ale dlui doctor Popescu ca nu sunt multumite dupa rezultat qvand probleme de respiratie si m au cam ingrijorat.

Voi ce parere aveti?

Va multumesc !
0
08-01-2021, ora 15:34
Remiliciu
Nu este medic/terapeut
Remiliciu
Buna Irenee. Felicitări pentru alegere. Nu spun ca doctorul Popescu are doar rezultate excelente, am mai vazut si paciente nemulțumite, dar cred totusi ca ai facut o alegere buna cu șanse mari de reușită. Orice doctor poate da gres, dar statistic vorbind, sansele sunt mai mici, la un doctor cu asa o experienta. Eu sunt mulțumită de rezultatul meu dupa o rinoplastie secundara. Prețul a crescut foarte mult in ultimul tmip, într-adevăr. Toate analizele sunt incluse in pretul operației, precum și controalele post-operatorii. Testul covid se achita separat, îl vei face cu vreo 3 zile inainte de operație, tot la clinica Monza si costa aproximativ 300 de lei.
In mod normal, vei fi externata in aceeasi zi, daca nu alegi tu sa rămâi internată peste noapte.
Recuperarea este foarte ușoară, vei respira direct pe nas fără probleme iar dureri nu prea sunt deloc. Având
si experienta unei rinoplastii tradiționale iti pot spune ca tehnica doctorului Popescu este incomparabila, fiind mult mai ușoară.
Recuperarea este foarte importanta, trebuie sa respecți indicatiile doctorului si sa ai mare grija sa nu te lovești.
Dacă mai ai nevoie de informații, le poti cere, raspund cu drag. Baftă multa! :)
0
08-01-2021, ora 15:39
Remiliciu
Nu este medic/terapeut
Remiliciu
Despre job, da poti incepe activitatea a doua zi, mai ales daca lucrezi de acasa, dar nu e indicat sa stai aplecată si cu ochii in monitor prea mult timp. Te sfătuiesc să-l suni pe domnul doctor si sa-l întrebi ce părere are. Dacă duci adeverința de la muncă în ziua operației, e posibil sa te poata ajuta cu un concediu medical. Dar iti recomand sa vorbesti din timp despre asta. In cazul meu s-a putut :).
PS: eu nu am probleme de respiratie, chiar respir mult mai bine dupa operatie.
Acest topic a fost închis. Nu mai pot fi adăugate noi comentarii.
1567 comentarii 1 2 ..... 444546 ..... 52 53 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Rinoplastia pentru adolescenti
  • Complicațiile rinoplastiei
  •