Recomandare spital Bucuresti pentru AVC
Buna ziua,
Acum 2 zile tata a suferit un AVC (carotida este infundata). Momentan nu isi poate misca mana dreapta si nu poate vorbi. Este internat la Ploiesti, insa am vrea sa-l transferam la Bucuresti.
Imi puteti recomanda un spital si un doctor bun neurolog in Bucuresti (din cate am inteles Bagdasar si spitalul Militar ar fi variantele). Multumesc.
Totodata, imi puteti daca mai stiti cazuri si cat dureaza recuperarea?
Va multumesc din suflet.
Acum 2 zile tata a suferit un AVC (carotida este infundata). Momentan nu isi poate misca mana dreapta si nu poate vorbi. Este internat la Ploiesti, insa am vrea sa-l transferam la Bucuresti.
Imi puteti recomanda un spital si un doctor bun neurolog in Bucuresti (din cate am inteles Bagdasar si spitalul Militar ar fi variantele). Multumesc.
Totodata, imi puteti daca mai stiti cazuri si cat dureaza recuperarea?
Va multumesc din suflet.
1 comentarii
Nu recomand Arseni Bagdasar...
Depinde de la om la om, ideea este in felul urmator, si eu am pe cineva internat la Bagdasar si dupa 3 analize tomograf, 1 RMN, 1 Camera si o analiza de aia generala, doctorii nu pot sa se pronunte, decat paseaza de la unu' la celalalt, persoana internata spunandu-se ca a facut preinfract defapt fiind AVC, desii nu ne-au spus daca este ischemic/hemoragic si nici localizare..
Incearca spitalul Militar!
Depinde de la om la om, ideea este in felul urmator, si eu am pe cineva internat la Bagdasar si dupa 3 analize tomograf, 1 RMN, 1 Camera si o analiza de aia generala, doctorii nu pot sa se pronunte, decat paseaza de la unu' la celalalt, persoana internata spunandu-se ca a facut preinfract defapt fiind AVC, desii nu ne-au spus daca este ischemic/hemoragic si nici localizare..
Incearca spitalul Militar!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 4Intrebare Epilepsie
- 1Parapareză spastică
- 2durere lombară și radiculopatie postoperatorie
- 1Pleoapa care se zbate
- 1Ajutati-ma ce este si cum sa scap
- 1Dimethyl Fumarate
- 1Despre memorie si uitare
- 3În cazul unui AVC hemoragic ?
- 2Tratament epilepsie
- 1Se poate obține grad de handicap sau pensie cu discopatie lombară? Și pot avea două grade?