Recuperare dificila dupa reconstructia LIA
Buna ziua!
In februarie 2018 am fost supus unei interventii de reconstructie LIA (grefa Hamstring) concomitent cu meniscectomie (corn posterior, menisc intern). Problema este ca inca nu reusesc sa extind complet piciorul si nici sa-l flexez. La extensie ar mai fi aproximativ 10 grade, iar la flexie aproximativ 30. Daca fac sedinta de stretching se observa o imbunatatire momentana, dar in ziua urmatoare nu se mentine. Daca fortez sedinta de stretching apare durerea, care poate sa tina chiar si cateva zile. Va rog sa imi spuneti ce sanse am sa recuperez mobilitatea completa a articulatiei, eventual care ar trebui sa fie abordarea procesului de recuperare, intrucat am impresia ca nu mai obtin nicio imbunatatire.
Mentionez ca am varsta de 16 ani, sunt baiat si ruptura LIA a survenit in timpul unui meci de fotbal.
Va multumesc!
In februarie 2018 am fost supus unei interventii de reconstructie LIA (grefa Hamstring) concomitent cu meniscectomie (corn posterior, menisc intern). Problema este ca inca nu reusesc sa extind complet piciorul si nici sa-l flexez. La extensie ar mai fi aproximativ 10 grade, iar la flexie aproximativ 30. Daca fac sedinta de stretching se observa o imbunatatire momentana, dar in ziua urmatoare nu se mentine. Daca fortez sedinta de stretching apare durerea, care poate sa tina chiar si cateva zile. Va rog sa imi spuneti ce sanse am sa recuperez mobilitatea completa a articulatiei, eventual care ar trebui sa fie abordarea procesului de recuperare, intrucat am impresia ca nu mai obtin nicio imbunatatire.
Mentionez ca am varsta de 16 ani, sunt baiat si ruptura LIA a survenit in timpul unui meci de fotbal.
Va multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6durere genunchi drept
- 2trosneli ale genunchilor
- 57sinovial unde se gaseste?
- 12genunchi umflati si durerosi
- 3bandaj elastic vs bandaj magnetic
- 4Leziuni degenerative meniscale si condromalacie patelara
- 18dureri groaznice de genunchi
- 9gonartroza. ciocuri la genunchi
- 2Trosnituri si scartaituri in genunchi
- 13genunchi umflat
- 0Genunchi umflat dupa artroscopie
- 3Artroscopie la genunchi
- 7Intepatura genunchi + trosnit genunchi
- 2umflatura genunchi
- 1Ortopedie.. Condroblastom condil femural lateral
- 1Lovitura gravă genunchi
- 3Ruptura de menisc și ruptura cronica de ligament!
- 1Posibila operație desprinsa
- 1Ligament încrucișat, îmi fuge genunchiul în față sau în spate
Mai multe informații despre: Leziunile ligamentelor incrucisate ale genunchiului Genunchiul chirurgia reconstructiva ruptura ligament incrucisat ruptura de ligament incrucisat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Boala Osgood-Schlatter (Apofizita tibială anterioară de creștere)
- Gonartroza (artroza genunchiului)
- Leziunile ligamentelor incrucisate ale genunchiului
- Leziunile de menisc
- Ruptura de menisc
- Condromalacia rotuliană (patelară) - condropatia
- Fracturile rotulei
- Osteoartrita genunchiului
- Ruptura de ligament încrucișat
- Articulatia genunchiului (genunchiul)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: