Recuperare dificila dupa reconstructia LIA
Buna ziua!
In februarie 2018 am fost supus unei interventii de reconstructie LIA (grefa Hamstring) concomitent cu meniscectomie (corn posterior, menisc intern). Problema este ca inca nu reusesc sa extind complet piciorul si nici sa-l flexez. La extensie ar mai fi aproximativ 10 grade, iar la flexie aproximativ 30. Daca fac sedinta de stretching se observa o imbunatatire momentana, dar in ziua urmatoare nu se mentine. Daca fortez sedinta de stretching apare durerea, care poate sa tina chiar si cateva zile. Va rog sa imi spuneti ce sanse am sa recuperez mobilitatea completa a articulatiei, eventual care ar trebui sa fie abordarea procesului de recuperare, intrucat am impresia ca nu mai obtin nicio imbunatatire.
Mentionez ca am varsta de 16 ani, sunt baiat si ruptura LIA a survenit in timpul unui meci de fotbal.
Va multumesc!
In februarie 2018 am fost supus unei interventii de reconstructie LIA (grefa Hamstring) concomitent cu meniscectomie (corn posterior, menisc intern). Problema este ca inca nu reusesc sa extind complet piciorul si nici sa-l flexez. La extensie ar mai fi aproximativ 10 grade, iar la flexie aproximativ 30. Daca fac sedinta de stretching se observa o imbunatatire momentana, dar in ziua urmatoare nu se mentine. Daca fortez sedinta de stretching apare durerea, care poate sa tina chiar si cateva zile. Va rog sa imi spuneti ce sanse am sa recuperez mobilitatea completa a articulatiei, eventual care ar trebui sa fie abordarea procesului de recuperare, intrucat am impresia ca nu mai obtin nicio imbunatatire.
Mentionez ca am varsta de 16 ani, sunt baiat si ruptura LIA a survenit in timpul unui meci de fotbal.
Va multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 27probleme cu picioarele
- 27Exostoza genunchi
- 3entorsa genunchi
- 3mi se misca genunchiul
- 12genunchi umflati si durerosi
- 48lovitura la genunchi
- 4probleme cu genunchiul si soldul stang
- 15deplasare rotula genunchi
- 8Tatal meu a fost diagnosticat cu gonartroza bilaterala
- 1durere de genunchi
- 4Condropatie genunchi si leziune coloana vertebrala... kangoo jumps
- 0genunchi umflat dupa 9 luni de la operatie de ligamente incrucisate...
- 0Operatie menisc, dureri acute
- 5Durere genunghi pana la glezna - umflat
- 1Traumatism la genunchi
- 1Problema la genunchiul stang!
- 16genunchi blocat
- 0Probleme la genunchiul stâng, vă rog cineva să mă ajute!
- 0Leziune menisc și ligament (Lia)
Mai multe informații despre: Leziunile ligamentelor incrucisate ale genunchiului Genunchiul chirurgia reconstructiva ruptura ligament incrucisat ruptura de ligament incrucisat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Boala Osgood-Schlatter (Apofizita tibială anterioară de creștere)
- Gonartroza (artroza genunchiului)
- Leziunile ligamentelor incrucisate ale genunchiului
- Leziunile de menisc
- Ruptura de menisc
- Condromalacia rotuliană (patelară) - condropatia
- Fracturile rotulei
- Osteoartrita genunchiului
- Ruptura de ligament încrucișat
- Articulatia genunchiului (genunchiul)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: