Recuperare operatie LIA si menisc
Buna ziua! In urma cu 24 de zile am suferit o operatie la nivelul genunchiului drept. S a practicat ligamentoplastie LIA genunchi drept varianta semitendinos-gracilis si fixare cu xo/button de mm la nivel femiral si 1 surub de interferenta de 9x30 mm la nivel tibial. Sinevectomie. Meniscector partiala interna cu modelarea bontirilor restante. Debridare. Lavaj.
Am inceput recuperarea de 10 zile. De vreo 2 zile, in momentul in care flexez piciorul formand un unghi de aproximativ 170 de grade, se aude o usoara ‘pocnitura’ la nivelul genunchiului, fara nici o durere. ‘Pocnitura’ o simt undeva in interiorul genunchiului, in spate, partea dreapta.
Este o problemă? Sa incerc sa evit o perioadă exercitiile la care simt acea ‘pocnitura’?
Am inceput recuperarea de 10 zile. De vreo 2 zile, in momentul in care flexez piciorul formand un unghi de aproximativ 170 de grade, se aude o usoara ‘pocnitura’ la nivelul genunchiului, fara nici o durere. ‘Pocnitura’ o simt undeva in interiorul genunchiului, in spate, partea dreapta.
Este o problemă? Sa incerc sa evit o perioadă exercitiile la care simt acea ‘pocnitura’?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 8Dureri de genunchi
- 1Interpretare RMN
- 1Durere in calcaie, la baza degetelor si arsuri in talpi etc.
- 3Interpretare Radiografie si CT Glezna Stanga cu concluzie Fractura Trimaleolara
- 1Clavicula - Disjunctie acromo-claviculara, fractura distala 1/3
- 3Chist sinovial in talpa
- 1Proteza genunchi
- 1Fractura Calcaneu
- 2Formatiune osoasa care ma deranjeaza la mers, pe laterala externa la laba picior
- 2Scoaterea materialului de osteosinteza- fractura de platou Schatzker VI