recuperare postoperatorie fistula anala

Buna ziua, am fost diagnosticata cu fistula perianala..momentan nu este nimic inflamat, am doar gauricile prin care supureaza foarte putin lichid uneori...imi puteti recomanda un medic bun? Va rog sa mi impartasiti din experientele voastre, cum este perioada postoperatorie, poti sa te descurci singur dupa, durerile sunt suportabile, cum mergi la toaleta? Imi este foarte teama de operatie. As mai amana-o cateva luni, dar mi e teama sa nu se extinda.

Cel mai bun medic pt asa ce este dl Sorin Andrei

Clinica Mediproct București... Eu sunt operat de 6 săptămâni de fisură și fistulă anala.

Clinica Mediproct dl doctor Sorin Andrei. Nu amânați, nu faceți decât sa înrăutățit situația. Și eu sunt operat de 7 săptămâni și sunt ok.

Va multumesc pentru raspuns! Am o intrebarea operatia a fost clasica sau cu laser? Aveti cumva si un cost estimat?

Operația se face cu laser, costurile difera în funcție de ceea ce găsește dl doctor la consult. Consultația este 200 lei.

Perioada postoperatorie de inceput cum a fost? Dureri mari? Imi este teama de perioada de dupa :(

Primele 10 zile sunt mai dificile, după aceea durerile se mai ameliorează, dar cu multa încredere și perseverenta se trece peste, multa sănătate.

Salutare,
Va rog, dintre cei operati de fistula si/sau abces perianal, a fost cineva in situatia de a fi chiuretat din cauza faptului ca vindecarea nu a decurs cum trebuie? Daca da, cum a fost ulterior? Cat a mai durat vindecarea? Cat timp a mai fost nevoie de mese?
Ulterior, dupa vindecare cu sau fara ghinionul unui chiuretaj, cam cat a mai durat ingrijirea locului operatiei - spalat intern, creme sau altele? (Ma refer dupa momentul in care s-a renuntat la mese)
Multumesc, multa sanatate tuturor!
Va rog, dintre cei operati de fistula si/sau abces perianal, a fost cineva in situatia de a fi chiuretat din cauza faptului ca vindecarea nu a decurs cum trebuie? Daca da, cum a fost ulterior? Cat a mai durat vindecarea? Cat timp a mai fost nevoie de mese?
Ulterior, dupa vindecare cu sau fara ghinionul unui chiuretaj, cam cat a mai durat ingrijirea locului operatiei - spalat intern, creme sau altele? (Ma refer dupa momentul in care s-a renuntat la mese)
Multumesc, multa sanatate tuturor!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6mancarime la anus
- 6recidiva tumora
- 7bubite in zona anala
- 5zgomote intestinale si dureri ale rectului
- 11umflatura cu puroi la noada fundului
- 295Recuperare postoperatorie ruptura tendon achilian
- 11nu stiu ce inseamna acest diagnostic, am nevoie de ajutor.
- 4Recuperare la fizioterapeut sau acasa?
- 9fisura anala, rog un medic sa-mi raspunda
- 5Anus vinat la copil de 4 ani
- 4Ciuperca in zona anala
- 11scurgerea unui lichid incolor din canalul penisului, mancarimi in zona ausului
- 3mancarime foarte persistenta anus
- 2mancarime anala, dureri stomac
- 6Recuperare ligamentoplastie si flexie intrerupta
- 0Complicatii cezariana
- 7Depresie postoperatorie cu insomnie!
Mai multe informații despre: Recuperarea postoperatorie Anusul canalul anal
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: