Relatie cu barbat divortat

16-11-2021
Euuu 40
Nu este medic/terapeut
Euuu 40
Ma numesc Claudia, am 43 si in prezent sunt intr o relatie de 6 luni cu un barbat divortat care are 2 copii, eu la randul meu avand un copil.Eu imi doresc foarte mult sa ne mutam impreuna dar din pacate el nu zice nimic, nici macar nu ma prezentat copiilor sau parintilor lui, in schimb eu da.Adevarul e ca e un barbat mai rece, are anumite temeri dupa cum mi a zis deorece a suferit dupa despartirea de fosta sotie, rece mai devin si eu pt ca si eu am suferit mult insa il iubesc desi nu stiu daca e si invers pt ca nu mi a spus.Totul merge bine intre noi, ma respecta, imi ofera atentie, iesim des la restaurante si singuri si cu prietenii lui, mergem in concediii…e minunat, insa nu stiu ce sa fac si ce sa cred.As vrea sa l intreb incotro se indreapta relatia asta, daca vom avea un viitor impreuna, cand si daca ma va prezenta familiei lui dar imi e teama caci nu stiu daca asta isi doreste si el, sa formam noua familie.Ce sa fac?sa las lucrurile asa cum sunt si poate vine totul de la sine sau sa vorbesc despre asta?
4 comentarii
1
16-11-2021, ora 09:11
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Bărbații depășesc mai greu o despărțire, asa ca lăsați ca lucrurile sa se desfășoare de la sine, ce graba aveți?
1
16-11-2021, ora 09:25
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
S-ar putea să nu fie vindecat după ultima relație și să-i fie teamă de implicare, ca mai apoi să nu sufere. Are nevoie de mai mult timp să te cunoască și să aibă încredere în tine. Mai lasă-i un timp să se obișnuiască, pentru că dacă forțezi nota să nu bată în retragere. Nu menționezi dacă locuiesc cu el copiii sau cu fosta soție, pentru că dacă locuiesc cu el se gândește poate că atunci când vă mutați împreună să fie sigur că relația e pentru totdeauna, ca să nu-i pună pe copii în fața unor schimbări repetate.
Apoi tu locuiești singură sau cu părinții? Puteți începe prin a rămâne în anumite seri la unul sau la altul, pentru a verifica modul cum vă simțiți împreună. De multe ori obișnuința e mai tare decât dragostea.
0
16-11-2021, ora 13:59
Euuu 40
Nu este medic/terapeut
Euuu 40
Buna ziua!multumesc pt raspuns.da, baiatul in varsta de 20 de ani locuieste cu el, eu locuiesc singura cu copilul meu.Am mai ramas peste noapte la el si el la mine dar mai rar.in schimb el vine mai des la mine, gatim impreuna, radem, glumim, totul e minunat.Am sa las lucrurile asa sa vina de la sine, nu vreau nici sa l fortez sau sa pun presiune pe el.Cum ati spus si dvs poate inca nu are incredere in mine avand in vedere ca fosta sotie la inselat si poate e normal sa gandeasca asa, poate la fel as fi procedat ai eu
1
16-11-2021, ora 17:14
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
6 luni nu-i un timp suficient să cunoști un partener. E valabil și pentru tine. Dați-vă voie să vă cunoașteți mai bine și lucrurile vor veni de la sine.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul