Relatie de viitor sau aventura?
Buna, am 30 de ani iar prietenul meu 28 si suntem impreuna de un an si jumatate, amandoi muncim in italia dar locuim separat.el cu sora lui iar eu locuiesc la familia pt care muncesc.imi spune ca ma iubeste si ca vrea sa ma faca fericita si sa ii promit ca nu il voi parasi niciodata.I.am zis ca mi.ar place sa locuim impreuna, el zice ca vrea acelasi lucru dar nu face nimic concret, continua sa locuiasca cu sora lui si cei doi nepotei.Si inca ceva, nu m.a prezentat niciodata surorii lui cu toate ca imi povesteste in detaliu despre.
toti membrii familiei lui.(eu sunt divortata de 4 ani si am un baietel).Nu stiu ce sa cred...i e rusine sa ma prezinte...e nesigur pe el sau ascunde ceva?
toti membrii familiei lui.(eu sunt divortata de 4 ani si am un baietel).Nu stiu ce sa cred...i e rusine sa ma prezinte...e nesigur pe el sau ascunde ceva?
3 comentarii
Trebuie sa stai de vorba cu el sa il intrebi toate aceste lucruri. O relatie de viitor ar trebui bazata pe incredere.
Doar petalele unei flori ne-ar putea dezlega aceasta enigma !
Hai ca esti haios Stevens :))…o sa fiu eu ‘petala de floare’
Greu de spus pe scurt Viki ce gandeste el. Relatiile de cuplu sunt complexe.
Banuiesc ca, trecand printr-un divort, ti-a dat seama singura de asta.
Imi dau seama ca-ti e teama sa nu fi ranita din nou. E normal.
Insa poate mai bine ai apela la sprijinul unui terapeut de cuplu, decat sa discuti pe un forum despre asta.
E un subiect prea important...nu doar pentru viitorul tau, ci si pentru al celui mic.
Acum ai posibilitatea de a apela la sesiunile de psihoterapie oferite prin Skype
Dr Rares Ignat
Terapie de cuplu - Sexologie
Greu de spus pe scurt Viki ce gandeste el. Relatiile de cuplu sunt complexe.
Banuiesc ca, trecand printr-un divort, ti-a dat seama singura de asta.
Imi dau seama ca-ti e teama sa nu fi ranita din nou. E normal.
Insa poate mai bine ai apela la sprijinul unui terapeut de cuplu, decat sa discuti pe un forum despre asta.
E un subiect prea important...nu doar pentru viitorul tau, ci si pentru al celui mic.
Acum ai posibilitatea de a apela la sesiunile de psihoterapie oferite prin Skype
Dr Rares Ignat
Terapie de cuplu - Sexologie
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 6Este nevoie de terapie de cuplu și când logodnicii se mută împreună?
- 2Logodnica mea mi-a spus că și-a scos uterul pentru a nu mai face copii. Este posibil?
- 1Casatorie toxica
- 0Cum ar trebui să arate un contract pentru prestarea servicilor psihologice?
- 1M-am indragostit de o colega de munca
- 5Abuz psihologic în cuplu
- 2Să lupt sau să renunț?
- 1Certuri si lipsa de empatie
- 1Probleme in relație de 4 ani
- 1Copilul lui din alta relatie