Relatie de viitor sau aventura?

29-10-2017
Viky 87
Nu este medic/terapeut
Viky 87
Buna, am 30 de ani iar prietenul meu 28 si suntem impreuna de un an si jumatate, amandoi muncim in italia dar locuim separat.el cu sora lui iar eu locuiesc la familia pt care muncesc.imi spune ca ma iubeste si ca vrea sa ma faca fericita si sa ii promit ca nu il voi parasi niciodata.I.am zis ca mi.ar place sa locuim impreuna, el zice ca vrea acelasi lucru dar nu face nimic concret, continua sa locuiasca cu sora lui si cei doi nepotei.Si inca ceva, nu m.a prezentat niciodata surorii lui cu toate ca imi povesteste in detaliu despre.
toti membrii familiei lui.(eu sunt divortata de 4 ani si am un baietel).Nu stiu ce sa cred...i e rusine sa ma prezinte...e nesigur pe el sau ascunde ceva?
3 comentarii
1
30-10-2017, ora 11:30
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Trebuie sa stai de vorba cu el sa il intrebi toate aceste lucruri. O relatie de viitor ar trebui bazata pe incredere.
1
30-10-2017, ora 11:54
Steve.the.great
Nu este medic/terapeut
Steve.the.great
Doar petalele unei flori ne-ar putea dezlega aceasta enigma !
0
01-11-2017, ora 10:21
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Hai ca esti haios Stevens :))…o sa fiu eu ‘petala de floare’

Greu de spus pe scurt Viki ce gandeste el. Relatiile de cuplu sunt complexe.
Banuiesc ca, trecand printr-un divort, ti-a dat seama singura de asta.

Imi dau seama ca-ti e teama sa nu fi ranita din nou. E normal.
Insa poate mai bine ai apela la sprijinul unui terapeut de cuplu, decat sa discuti pe un forum despre asta.
E un subiect prea important...nu doar pentru viitorul tau, ci si pentru al celui mic.
Acum ai posibilitatea de a apela la sesiunile de psihoterapie oferite prin Skype

Dr Rares Ignat
Terapie de cuplu - Sexologie
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul