reumatologie sau endocrinologie
Buna ziua tuturor! Poate sa ma ajute cineva? Am un baiat de 12 ani care de foarte multe ori are afte si in afara de asta, intr-un intervaliu de un an si jumate a avut dureri cronice in spate. Am umblat de un doctor la altu: ortopedie, neurologie, psihologie, reumatologie. Prima diagnostica a fost M. Schaeurmann, dar nu au crezut durerile. La urma l-am dus la un doctor privat unde a primit de doua ori injectii in spate. Asta in martie, de atunci nu are dureri, doar de multe ori afte in gura. Acum un an nu am vorbit despre asta la reumatologie, pentru-ca eram ocupata cu durerile in spate si num crezut ca are importanta. De fapt prea mult nu au intrebat... Va cer iertare pentru greselile de scris si daca puteti ajuta cu ceva sfat va multumesc
1 comentarii
Buna seara!
Trebuie sa refuzati cu strictete infiltratiile (injectiile) de la nivelul coloanei vertebrale, sunt total inutile si prodund daunatoare.
Simptomele bucale mentionate se datoreaza tratamentului antibiotic exagerat, precum si tratamentului cortizonic mentionat (injectiile de care pomeneati).
In cazul osteocondrozei vertebrale dorsale (Scheuermann), singura solutie este evitarea sportului de performanta, combinata cu efectuarea unei gimnastici medicale specifice (kinetoterapie adaptata coloanei dorso-lombare).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Trebuie sa refuzati cu strictete infiltratiile (injectiile) de la nivelul coloanei vertebrale, sunt total inutile si prodund daunatoare.
Simptomele bucale mentionate se datoreaza tratamentului antibiotic exagerat, precum si tratamentului cortizonic mentionat (injectiile de care pomeneati).
In cazul osteocondrozei vertebrale dorsale (Scheuermann), singura solutie este evitarea sportului de performanta, combinata cu efectuarea unei gimnastici medicale specifice (kinetoterapie adaptata coloanei dorso-lombare).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Menisctomie interna bilaterala
- 1Leziuni menisc grad 2, netratate
- 1Dureri toate articulatiile muschi slabiti
- 1Intrebari fisura tibie
- 6Durere denunchi, șold, glezne, rigiditate
- 9Fractura Calcaneu
- 1Fractură cominutiva calcaneu
- 2Sclerodermie difuza Scl70