Rezultat analize HIV
Buna ziua
Rezultatul analizei HIV arata asa:
Denumire: anticorpi HIV 1+2 ; rezultate : 0, 35; valori biologice de referinta: s/co < 1 = negativ; s/co > 1 + reactiv
Va rog sa imi spuneti sunt in regula rezultatele, sau am probleme? Ce inseamna "reactiv " care apare in cuprinsul rezultatului? Este vreo problema?
Si inca o intrebare. Am facut si testul VDRL calitativ care a iesit negativ. Ce inseamna VDRL calitativ si VDRL cantitativ?
Va multumesc mult
Rezultatul analizei HIV arata asa:
Denumire: anticorpi HIV 1+2 ; rezultate : 0, 35; valori biologice de referinta: s/co < 1 = negativ; s/co > 1 + reactiv
Va rog sa imi spuneti sunt in regula rezultatele, sau am probleme? Ce inseamna "reactiv " care apare in cuprinsul rezultatului? Este vreo problema?
Si inca o intrebare. Am facut si testul VDRL calitativ care a iesit negativ. Ce inseamna VDRL calitativ si VDRL cantitativ?
Va multumesc mult
2 comentarii
va rog din suflet ajutati-ma. am fost la medic in strainatate si mi-am faccut analize pt secretie mi-se intampla ceva foarte ciudat in momentul in care fac sex am un miros ciudat (de ceapa) ma spal de 2 ori pe zi dimineata si seara dar asta nu ma ajuta cu nimic folosesc un irigator si solutia vaginala betadine. in timp ce facem oral. lui ii apare mereu cate ceva unflat in gura eu am fost la spital mi-a iesit totul bine atunci care ar putea fi problema????????? AJUTAÈši-MĂ VA ROG DIN INIMA
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 4Testare BTS
- 4Medic ginecolog, infectionist pt tratarea gonoreei rezistenta la ceftriaxona
- 2Sifilis nou diagnosticat
- 8As putea avea HIV?
- 4Posibil HIV?
- 9Ma mai pot testa dacă m-am vaccinat deja împotriva HPV?
- 4VDRL pozitiv pot alapta ?
- 1Hpv provoaca crampe abdominale?
- 1Risc HIV masaj erotic
- 2Curiozitate masculină despre o relatie cu partener cu Hiv