Rezultat colposcopie

14-08-2013
clauser
Nu este medic/terapeut
clauser
Buna ziua,

Am facut un test papanicolau rezultatul fiind urmatorul:: Frotiu conventional satisfacator pentru evaluare, celule endocervicale prezente. Apoi este bifat punctul B ( anomalii ale celulelor epiteliale) ASC-H. La conluzii este trecut : Frotiu satisfacator cu numerosi nuclei inegali, cu aspect curgator ( ASC-H). Recomandari : colposcopie, biopsie si chiuretaj de endocol.
Am facut o colposcopie iar rezultatul este urmatorul : FP : col scurt constitutional. de aspect normal, orientat anterior, OEC punctiform ccs 3-4. AA : JSC greu decelabil, pare tip2, neregulata, mai usor vizibila posterior. ZTN. TL: pozitiv
N.B. : micropapile acidofile endocervical. Doctorul la care am facut colposcopia mi-a recomadat o genotipare hpv, si inca o citologie BP. Singura explicatie pe care mi-a dat-o in timpul colposcopiei a fost : sa stau linistita ca ce am nu imi pune viata in pericol. si ca nu crede ca am 'SH' Intrebarea mea este ce am? avand in vedere ca doctorul respectiv nu a zis nimic, si o sa trebuiasca sa mai fac o serie de analize, as vrea un raspuns pt ca simt ca inebunesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: