interpretare colposcopie HPV 31
Buna ziua,
Am fost diagnosticata cu LSIL, genotipare HPV - 31, iar la colposcopie cu urmatorul rezultat: col cu aspect normal macroscopic, JSC vizibila in totalitate, ZAA bine delimitata, contur neregulat, nereliefata, la nivelul buzei anterioare a colului. La nivelul ZAA, DZIN, bine delimitata.
Imi puteti spune, va rog, cat este de grav? Momentan iau tratament cu Isoprinosine 3 luni si ovule Cervugid. Este posibil ca la repetarea PAP dupa cele 3 luni de tratament, rezultatul sa fie unul bun? Sau poate fi mai grav decat LSIL? Cat este de periculoasa tulpina 31?
va multumesc!
Am fost diagnosticata cu LSIL, genotipare HPV - 31, iar la colposcopie cu urmatorul rezultat: col cu aspect normal macroscopic, JSC vizibila in totalitate, ZAA bine delimitata, contur neregulat, nereliefata, la nivelul buzei anterioare a colului. La nivelul ZAA, DZIN, bine delimitata.
Imi puteti spune, va rog, cat este de grav? Momentan iau tratament cu Isoprinosine 3 luni si ovule Cervugid. Este posibil ca la repetarea PAP dupa cele 3 luni de tratament, rezultatul sa fie unul bun? Sau poate fi mai grav decat LSIL? Cat este de periculoasa tulpina 31?
va multumesc!
1 comentarii
Buna ziua,
Este posibil sub acest tratament sa dispara tulpina dupa 3 luni, dar va trebui repetata colposcopia, determinarea HPV si examenul citologic Babes Papanicolau.
O zi placuta!
Este posibil sub acest tratament sa dispara tulpina dupa 3 luni, dar va trebui repetata colposcopia, determinarea HPV si examenul citologic Babes Papanicolau.
O zi placuta!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5SOS cum sa scap definitiv de vaginita mea?
- 4Condiloame limba
- 3HPV
- 8HPV se transmite?
- 3este corect sa iau 2 ovule in aceeasi zi?
- 3interpretare biopsie col
- 19HPV negi genitali - Tratament naturist care functioneaza!
- 2Infectie cu HPV - ajutor
- 17HPV
- 2Conizatie urgent
- 2Ajutor !!! bubite rosii pe capul penisului
- 0Condiloame HPV
- 1Lisil cu atipii HPV si condiloame
- 0Colposcopie
- 0Cauza cancerului de col uterin
- 0Bts?
- 0Test papanicolau hpv
- 2Iubitului meu i s a depistat HPV. Ce control sr trebui sa fac?
- 0Colposcopie -Displazie usoara
- 1Hpv provoaca crampe abdominale?
Mai multe informații despre: Colposcopia infectia cu hpv
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: