rog interpretare rezultat colposcopie

Buna ziua,
Tin sa mentionez ca in urma cu 1 an am descoperit o rana pe col pentru care am facut erad si genotipare hpv, La hpv am avut 52 care in urma tratamentului cu aldara l-am eliminat dar se pare ca am alta radacina care nu este tipabila.La colposcopie mi-a iesit urmatorul rezultat, pentru care am rugamintea daca poate cineva sa imi explice ce inseamna:
FP -col cu OEC cu fanta transversala, 5-6mm, zona mica rosie
AA-JSC neregulata, tip1 alternand cu tip2-ectropion poat erad, cu TPI pe suprafata, ce schiteaza marginal travee mozaicate cu carelaje mari.
TL negativ!
Iar papanicolau a iesit ascus! SI RECOMANDAREA DOCTORULUI A FOCT O VAPORIZARE CU LASER!
Va rog frumos daca ma puteti ajuta !
Tin sa mentionez ca in urma cu 1 an am descoperit o rana pe col pentru care am facut erad si genotipare hpv, La hpv am avut 52 care in urma tratamentului cu aldara l-am eliminat dar se pare ca am alta radacina care nu este tipabila.La colposcopie mi-a iesit urmatorul rezultat, pentru care am rugamintea daca poate cineva sa imi explice ce inseamna:
FP -col cu OEC cu fanta transversala, 5-6mm, zona mica rosie
AA-JSC neregulata, tip1 alternand cu tip2-ectropion poat erad, cu TPI pe suprafata, ce schiteaza marginal travee mozaicate cu carelaje mari.
TL negativ!
Iar papanicolau a iesit ascus! SI RECOMANDAREA DOCTORULUI A FOCT O VAPORIZARE CU LASER!
Va rog frumos daca ma puteti ajuta !
2 comentarii

Buna seara,
Avem nevoie de mai multe date de la dumneavoastra, cum ar fi varsta pe care o aveti si orasul din care sunteti.
O seara frumoasa!
Avem nevoie de mai multe date de la dumneavoastra, cum ar fi varsta pe care o aveti si orasul din care sunteti.
O seara frumoasa!

Buna ziua,
Am 27 ani si sunt din Bucuresti...!!
Am 27 ani si sunt din Bucuresti...!!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6rezultat colposcopie
- 4diane 35... dar pentru ce?
- 3interpretare colposcopie
- 1colposcopie
- 4colposcopie si papanicolau
- 0colposcopie
- 0Papanicolau si Colposcopia. tratament? Urgent!
- 0Examen colposcopie
- 0Rezultat colposcopie
- 0colposcopie
- 0E cazul sa cer o a doua parere pentru colposcopie?
- 0examen citologic babes -papanicolau
- 1Ovule dupa colposcopie
- 6Hpv, colposcopie, pap
- 1Colposcopie si papanicolau
- 0Colposcopie -Displazie usoara
- 0Colposcopie.asc-h
- 0Colpo nesatisfacator
Mai multe informații despre: Colposcopia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: