Ovule dupa colposcopie

Buna ziua,
Ieri am facut o colposcopie si medicul mi-a zis sa iau Tergynan ovule, insa nu am fost atenta cand, doar la farmacie mi s-a zis ca inainte de somn trebuie luat ovulul. Problema e ca azi-noapte dupa ce l-am luat, am simtit niste dureri ciudate ale ovarelor sau colului. Am citit ca dupa colposcopie, colul uterin trebuie sa se vindece. Am facut bine ca am inceput cu ovulele asa de repede sau trebuie sa mai astept o saptamana? Mentionez ca mai am si o rana pe colul uterin. Multumesc anticipat.
Ieri am facut o colposcopie si medicul mi-a zis sa iau Tergynan ovule, insa nu am fost atenta cand, doar la farmacie mi s-a zis ca inainte de somn trebuie luat ovulul. Problema e ca azi-noapte dupa ce l-am luat, am simtit niste dureri ciudate ale ovarelor sau colului. Am citit ca dupa colposcopie, colul uterin trebuie sa se vindece. Am facut bine ca am inceput cu ovulele asa de repede sau trebuie sa mai astept o saptamana? Mentionez ca mai am si o rana pe colul uterin. Multumesc anticipat.
1 comentarii

Ati facut bine ca ati inceput deja tratamentul atentie doar sa nu faceti o reactive alergica la medicamente!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4rana pe colul uterin - tratament?
- 7rana pe col, sangerare dupa electrocauterizare
- 4rana pe col si testul Papanicolau
- 6infectia cu hpv si rana pe col
- 4rana pe col, papanicolau, secretie vaginala
- 3colposcopie+examen secretii de col
- 3inflamatie a colului uterin inseamna rana pe col?
- 5Rana pe col + hpv conizatie
- 4secretie suparatoare... control cu examen de secretie si examen colposcopic
- 0colposcopie
- 3este corect sa iau 2 ovule in aceeasi zi?
- 3rana pe col la 18 ani
- 4Rana pe uter... de la ce apare?
- 1hpv 18
- 2L-SIL si ERAD
- 0E cazul sa cer o a doua parere pentru colposcopie?
- 0Cauterizare chimica rana pe col - urmari ciudate
- 3Rana pe col
- 1Lsil Hpv
Mai multe informații despre: Rana pe col Colposcopia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: