Ovule dupa colposcopie
Buna ziua,
Ieri am facut o colposcopie si medicul mi-a zis sa iau Tergynan ovule, insa nu am fost atenta cand, doar la farmacie mi s-a zis ca inainte de somn trebuie luat ovulul. Problema e ca azi-noapte dupa ce l-am luat, am simtit niste dureri ciudate ale ovarelor sau colului. Am citit ca dupa colposcopie, colul uterin trebuie sa se vindece. Am facut bine ca am inceput cu ovulele asa de repede sau trebuie sa mai astept o saptamana? Mentionez ca mai am si o rana pe colul uterin. Multumesc anticipat.
Ieri am facut o colposcopie si medicul mi-a zis sa iau Tergynan ovule, insa nu am fost atenta cand, doar la farmacie mi s-a zis ca inainte de somn trebuie luat ovulul. Problema e ca azi-noapte dupa ce l-am luat, am simtit niste dureri ciudate ale ovarelor sau colului. Am citit ca dupa colposcopie, colul uterin trebuie sa se vindece. Am facut bine ca am inceput cu ovulele asa de repede sau trebuie sa mai astept o saptamana? Mentionez ca mai am si o rana pe colul uterin. Multumesc anticipat.
1 comentarii
Ati facut bine ca ati inceput deja tratamentul atentie doar sa nu faceti o reactive alergica la medicamente!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7col uterin, rana pe col - tratament
- 2rog raspuns urgent
- 5ajutor pt o rana pe col
- 7rana pe col, sangerare dupa electrocauterizare
- 2cauterizare rana col prezinta risc de sterilitate?
- 3pt rana pe col... sa fac cauterizare sau nu?
- 11Colpita trichomoniazica
- 1col lezonal cu cito III repetat
- 1tratament pt rana pe col
- 5Rana pe col.. am nevoie de sfaturi!
- 1colposcopie
- 4rana pe col
- 7rană sângerândă pe interiorul colului
- 0HPV colposcopie
- 1interpretare colposcopie HPV 31
- 6Rana pe col+dureri+sangerare
- 2Cervicita și relațiile sexuale
- 1Rana col