Rezultat după purtare aparat dentar fix

08-10-2018
magicbeanbuyer
Nu este medic/terapeut
magicbeanbuyer
Buna ziua! In urma cu 3 ani am purtat aparat dentar metalic pe arcada superioara ptr o înghesuire la nivelul incisivilor centrali. Acum am retainer fix. Problema e că aspectul final e nenatural, dinții sunt aliniați, dar proiectați cumva în fața și ușor înclinați. Nu am făcut nicio extracție dentara sau alte metode de creare de spatiu. Ar putea fi necesar un nou tratament, ptr ca dinții sa nu mai fie așa proeminenți? Multumesc!
1 comentarii
0
08-10-2018, ora 23:16
Dr. Negru Andreea
Ortodontie si ortopedie dento-faciala, Bucuresti
Dr. Negru Andreea
Buna seara. Daca va deranjeaza ca dintii sunt inclinati mai in fata, da, e posibil sa fie nevoie de alt aparat dentar si incluse in planul de tratament extractii, sau alta modalitate de a trage dintii din fata mai in spate (prin distalizare). Cel mai sigur puteti afla un raspuns doar prin consultatie la un medic specialist ortodont.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Contenția după purtare aparat dentar
  •