Rezultat RMN cerebral

Rog pe cineva cu experienta in domeniu spuna ce inseamna :
"O singura leziune de hipersemnal milimetica in T2, Flair, in capsula interna dreapta (ischemica arteritica)"
Neurologul meu curant mi-a zis ca este vorba despre o "vasculita". Eu prezint simptome cum ar fi : tulburari de vedere (nu pot sa focalizez nimic, sunt mereu cu capul in nori), acufene (tinnitus), tulburari de memorie, tulburari de gandire.
Au simptomele vreo legatura cu rezultatul RMN-ului ?
"O singura leziune de hipersemnal milimetica in T2, Flair, in capsula interna dreapta (ischemica arteritica)"
Neurologul meu curant mi-a zis ca este vorba despre o "vasculita". Eu prezint simptome cum ar fi : tulburari de vedere (nu pot sa focalizez nimic, sunt mereu cu capul in nori), acufene (tinnitus), tulburari de memorie, tulburari de gandire.
Au simptomele vreo legatura cu rezultatul RMN-ului ?
3 comentarii

Da au legatura cu rezultatul de la RMN. Ideea este urmatoarea. doar pe RMN nimeni nu poate sa-ti spuna diagnosticul de vasculita. Trebuie sa iti faci un bagaj solid de analize. Ai imunoglobulinele crescute? normale? ti s-au luat anticorpi anti-Borrelia? mai multe lucruri pot da aceste tulburari. Eu iti propun sa mai vezi inca o opinie.

Mi-am propus sa ma duc luni la un alt neurolog sa vad o alta parere.Despre imunoglobuline si anticorpi nu stiu nimic... Mi-am facut analize oftalmologice si din cate mi-a zis dna doctor si ce a scris ea pe foaie, tine de partea neurologica, (ceva legat de campul vizual). Mersi mult pentru raspuns si sper sa revin cu niste detalii dupa a 2-a consultatie.

Buna ziua,
as dori sa pun si eu o intrebare pentru un RMN.
Rezultatul la RMN a fost: - mici protuzii discale posterioare L3-L4-L5 cu minime amprente durale la ambele nivele si contact radicular intraforaminal dr. la L3-L4.
- in extenso se evidentiaza o arie ovalara, cu continut lichidian, de cca 30/ 25 mm situata usor parasagital stg., anterior de S1-S2, sugerind posibil chist ovarian
Care este diagnosticul pentru RMN si ce tratament se poate face?
In speranta unui raspuns,
Va multumesc.
as dori sa pun si eu o intrebare pentru un RMN.
Rezultatul la RMN a fost: - mici protuzii discale posterioare L3-L4-L5 cu minime amprente durale la ambele nivele si contact radicular intraforaminal dr. la L3-L4.
- in extenso se evidentiaza o arie ovalara, cu continut lichidian, de cca 30/ 25 mm situata usor parasagital stg., anterior de S1-S2, sugerind posibil chist ovarian
Care este diagnosticul pentru RMN si ce tratament se poate face?
In speranta unui raspuns,
Va multumesc.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3nu stiu ce poate avea sora mea
- 0rmn cerebral
- 8a consumat etnobotanice... ce analize determina leziunile creierului?
- 1Rmn sau Ct
- 2dupa rmn, recomandata completarea investigatiei cu sdc
- 3Rog raspuns urgent!
- 1Interpretare RMN cerebral
- 0Interpretare RMN fetita de 5 ani
- 1Scleroza multipla
- 0RMN cerebral
- 0Parere RMN cerebral
- 0Ma puteți ajuta cu o interpretare RMN?
- 0Interpretare rezultat RMN
- 0Bucla AICA la baza CAI drept, cu fin contact vasculo-nervos.
- 0Tulburarii de irigatie cerebrala
- 1Interpretare rmn cerebral
- 0Rog o părere referitor la rezultatul RMN
- 2Interpretare RMN
- 2Glioze medulare
- 2Rmn
Mai multe informații despre: RMN cerebral
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: