Rezultate analize medicale

11-02-2014
radumihai94
Nu este medic/terapeut
radumihai94
Buna ziua!

Am primit ieri analizele facute la sanga si urina si am o nelamurire.
La Hematologie toate au iesit bine, la fel si la urina. La Biochimie insa, sunt 2 chestii pe care nu le inteleg.

LDL Colesterol - 76 mg/dl (valori normale 0-130 mg/dl), deci este bine.
HDL Colesterol - 73 mg/dl (valori normale 35-60 mg/dl), acesta este crescut
Trigliceride serice - 24 mg/dl (valori normale 40-160 mg/dl), deci este mult mai mic decat minimul.

Ma puteti ajuta sa inteleg ce nu este in regula si daca exista riscuri? De asemenea, cum pot sa le echilibrez?

Iar ca nota de final, ASLO mi-a iesit 400. Tin sa precizez ca eram racit atunci.

Multumesc anticipat!
2 comentarii
0
12-02-2014, ora 16:02
radumihai94
Nu este medic/terapeut
radumihai94
Am uitat sa spun, colesterolul seric total este 154 mg/dl.
0
26-03-2014, ora 21:28
radumihai94
Nu este medic/terapeut
radumihai94
??
Adaugă un comentariu / răspuns

Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum și-ar evalua un medic sănătatea?
  •  
     
     
    Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
    Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.