rinita

14-10-2011
floridan
Nu este medic/terapeut
floridan
buna ziua. am 31 ani si pe 1 septembrie (adica acum 1 1/2 luna ) am fost operat de deviatie de sept si rinita hipertrofica in danemarca.Dupa operatie am avut niste tubulete de plastic in nas ptr o saptamana.In perioada asta mi s-a spus sa iau paracetamol cate 2 lsi ibubrofen 400mg la 8 ore cat timp am dureri si spalaturi in nas cu apa si sare. Dupa ce mi s-au scos tubuletele de plastic mi-au spus sa fac in continuare spalaturi in nas cu apa si sare cat simt nevoia chiar si toata viata ca nu e problema si folosesc speri de nas Nasonex. In perioada cat am avut tubuletele in nas nu am suflat nasul dar dupa 2 saptamani am fost racita si am suflat nasul ptr ca aveam multe mucozitati si nu ieseau afara doar cu apa cu sare. cand am iesit din spital mi-au zis sa nu suflu nasut dar nu mi-au zis cat timp si am banuit ca numai cat timp am tuburile in nas. Acum nu stiu daca am facut bine sau nu suflan nasul. Problema este ca acum cateva zile m-am uitat in nas cu o lanterna pentru ca tot nu respir bine si am observat ca se vad in nara stanga niste oase mici de unde mi-a taiat rinita.Stiu sigur ca sunt oase mici ptr ca am atins si cu un betisor de urechi.As vrea sa stiu daca e normal sau nu. sau in viitor se va videca si v-a creste piele peste. Precizez ca in nara dreapta nu e la fel si mi-a taiat si de acolo.
As mai avea o problema. Am o fetita de 6 ani si mi-a spus ca nu respira bine fara sa fie racita. cand m-am uitat in nasuc am observat ca si ea are rinita unflata.
2 comentarii
0
14-10-2011, ora 20:11
andreyna8
Nu este medic/terapeut
andreyna8
am o mare ingrijoarare...acum 1 luna si jumate am fost la ginecolog si mi-a recomandat sa iau Ciprofloxacin 500mg timp de 10 zile pt ca a avut el impresia ca am infectie fiindca i-a aparut o pata, si aceea pata defapt era sarcina...imi doresc acest copil foarte mult dar in momentul cand luam aceste antibiotice aveam dureri groaznice de burta...la ecograf nu mi-a iesit nimic, a zis ca deocamdata sarcina nu e afectata, dar am foarte mari dubii.va rog din inima sa-mi raspundeti
0
16-10-2011, ora 20:30
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
e posibila o intoleranta la unele mediacmente ( antibiotice)
nu trebuie sa mai folositi acest antibiotic niciodata
Adaugă un comentariu / răspuns