Rinoadenoita... copil de 3 ani si 4 luni
1. contactul cu alti copiii = contact cu alti microbi..si este normal ca organismul trebuei sa reactioneze cu un raspuns..asa se formeaza sistemul imunitar
2 excesul de mucus poate fi provocat si de alimentatia noua care posibil contine mai multe produse producatoare de MUCUS.. cititi pe google
3 la 3 ani.. copilul poate sa fie invatat sa.si sufle nasul destul de bine singur, fiecare parte a nasului separat
4 consult ORL este obligatoriu..fiindca cantitatea de secrtetii din nas duc la otite seroase
2 excesul de mucus poate fi provocat si de alimentatia noua care posibil contine mai multe produse producatoare de MUCUS.. cititi pe google
3 la 3 ani.. copilul poate sa fie invatat sa.si sufle nasul destul de bine singur, fiecare parte a nasului separat
4 consult ORL este obligatoriu..fiindca cantitatea de secrtetii din nas duc la otite seroase
Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat. Baietelul meu are 1 an si 4 luni si de aprox 3 saptamani ii curge nasul, a avut si episoade de tuse dar au trecut repede si de 2 ori chiar s-a oprit si secretia nazala dar a reaparut dupa 2 zile. In prezent are secretii nazate albicioase destul de cleioase, uneori ii mai curge din nari si o secretie mai apoasa si se adude cum din cand in cand se mai inneaca in gat cu secretiile. Ii fac aerosoli cu ser fiziologic, apoi ii pun si in nas ser fiziologic si il aspir cu batistuta bebelusului. Nu a facut deloc temperatura in perioada aceasta dar preventiv I-am mai administrat Panadol alternativ cu Brufen iar de cateva zile nu I-am mai dat nimic si nu s-a inrautatit starea lui insa nu ptem sa scapam de secretii. Exista picaturi pe care sa I le dau ca sa scapam de aceste secretii? Multumesc frumos.
secretiile fara febra.. pot vorbi despre mai multe lucrurui
1 sa adaugat in alimentatie ceva care copilul NU tolereaza
un lapte nou, fainoase..s.a alimente producatoare de MUCUS
2 exista cineva in familie nurtator de stafilococ
3. este obligatoriu consult ORL
aerosolii cu ser fiziologic NU ajuta la nimic
1 sa adaugat in alimentatie ceva care copilul NU tolereaza
un lapte nou, fainoase..s.a alimente producatoare de MUCUS
2 exista cineva in familie nurtator de stafilococ
3. este obligatoriu consult ORL
aerosolii cu ser fiziologic NU ajuta la nimic
buna ziua, fetita mea de 11 luni a fost acum 2 sapt racita, 3 zile a avut febra de pana la 39, apoi febra a disparut si a tusit putin, i-am administrat antitermice panadol si nurofen, iar apoi aerosoli cu ser si ventolin, zyrtec picaturi si in prezent astha15, astha15 l-a mai luat si prin noiembrie cand fara alte simptome avea secretii nazale abundente tratate cu aerosoli ser cu dexamethasone. acum de 2 zile din nou face secretii nazale, nasucul nu ii curge, ii aspir secretiile cu batista bebelusului, iar medicul pediatru mi-a recumandat sa-i mai fac aerosoli cu ser si ventolin inca 3 zile pe langa cele 7 Zile de acum 1 sapt cand a tusit, i-am pus cate o pic de colargol si mi-a recomandat betabioptal dar secretiile nu sunt nici albe nici galbui mai mult transparente, dvs ce imi recomandati? va multumesc
sa tratati bolile de nas, gat, urechi.. la un medic ORL
care are acea sursa de lumna pentru examen corect
si in plus fata de pediatri si med. de familie.. 6 ani de specializare doar pe ORL
nci dexamentazona..si nici ventolinul.. nu prea au ce cauta in tratamentul rinitei
care are acea sursa de lumna pentru examen corect
si in plus fata de pediatri si med. de familie.. 6 ani de specializare doar pe ORL
nci dexamentazona..si nici ventolinul.. nu prea au ce cauta in tratamentul rinitei
Buna ziua! Am o fetita de 7 ani careia vineri i- au fost scosi polipii si as vrea sa stiu daca este normal ca atunci cand tuseste ocazional mai elimina firisoare de sange.de tusit, tusea si inainte.acum mi se pare ca tuseste mai putin productiv.si daca nu este alergica la niciun aliment, are restrictie de la ceva anume??multumesc!!
da... cicatrizarea dureaza cam 7-14 zile
trebui esa fie secretii
in rest.. mai cititi si despre Intoleranta la anumite produse alimentare
este mai grava decat alergia.. ca nu da simptome la piele dar face mult rau organismului inclusiv cu recidiva polipilor
trebui esa fie secretii
in rest.. mai cititi si despre Intoleranta la anumite produse alimentare
este mai grava decat alergia.. ca nu da simptome la piele dar face mult rau organismului inclusiv cu recidiva polipilor
Multumesc f.mult ptr promptitudine.si cum imi dau seama ca are intoleranta la ceva anume, ca din ce mananca ea nu reiese ca ar avea. Va multumesc inca o data!
Buna ziua! Am si eu o problema! Copilul meu de 1 an si 3 luni, din februarie imi raceste la fiecare inceput de luna! In februarie mi.a facut rosu in gat si muci, in martie doar muci, aprilie muci si pleana in gat iar acum in mai din nou muci care ne tin cam in jur de 10 zile, fara alte simptome! Numai stiu ce sa fac, m.am saturat de atatia muci! Ce ar trebui sa fac? Am mers la pediatru si nu are nimic in afara de muci! Mi.a recomandat spalaturi nazale, colargol si vibrocil! Intrebarea mea e...gresesc oare eu cu ceva la cresterea puisorului de.mi raceste lunar? Multumesc frumos!
numai copiii cu probleme de digestie, alimentatie incorecta si reflux gastro-esofagian.. racesc des si fac probleme ORL..fiindca acidul gastric irita tot faringele pana in rinofaringe.
sa scris mult pe forum despre asta
sa scris mult pe forum despre asta
Mulțumesc pentru raspuns, dar copilul meu nu are niciuna din aceste probleme! Alimentatie incorecta ce poate insemna? Nu.i dau nimic ce.nu este recomamdat pentru varsta ei oar mesele ei aunt regulate! Va multumesc pentru timpul acordat!
1 e greu de crezut ca un copil nu regurgiteaza laptele sau nu are un reflux in somn daca este alimentat inainte de culcare
2 e cazul sa stiti ca sunt copiii care pot sa aiba intoleranta la anumite produse..si anume acest fapt duce la o digestie greoaie is reflux
3 numai un medic Pediatru cu specializare in gastrologie.. poate sa va explice mai concret...
2 e cazul sa stiti ca sunt copiii care pot sa aiba intoleranta la anumite produse..si anume acest fapt duce la o digestie greoaie is reflux
3 numai un medic Pediatru cu specializare in gastrologie.. poate sa va explice mai concret...
Bună seara. Va rog sa mă ajutați și pe mine. Am un băiețel de 4 ani.. De un an și jumate tot răcește. O sapt la gradinita și 3 a casa. Am fost la orl. Mi-A spus ca are adenoizi de gradul 3 și trebuie scosi. Din cauza lor toată răceală aceasta. Ok. În Martie am operat adenoizii. O sapt era perfect. După aia încă mai rău. 2 luni în continuu cu mucozitati verzi și galbene și cafenii... Am dat și frotiul.. iau găsit streptococ. Nu țin minte de care.. iau dat antibiotic.. Pe care l-a schimbat de 3 ori de oarece fără nici un rzultat ( cu toate ca ambiotegrama arata ca antibioticul dat merge) la sfirsit copilul a primit 10 zile de Fortum ( avea și brosita) i-au trecut mucozitatile. Acum avem o luna ca iarăși e din nou.. Numai vine Weekendul iar mucozitati verzi... Deja de 4 ori i-am pus Fortum local în pic în nas.. Acum iarăși.. Mucozitati gălbui.. Și gitul rosu..noaptea doarme normal dac e culcat lateral.. Dar dacă e pe spate se închide nasucul. îi curat nasucul cu apa de mare și stropesc o data pe zi cu nazonex.. Plus oralsept în gitisor.. Peste citeva zile plecam la mare și sper sa-i iasă tot.. Dar sincer nu mai știu ce sa-i fac și ce sa-i mai dau copilului s-ai treacă. Va mulțumesc anticipat p/u raspuns.
Buna ziua!bebelus 3luni+3saptamani.de cand am nascut are probleme cu mucozitatile.pediatrul le'a pus pe seama unor alergii si ne'a dat tratament cu zyrtec de la care era f.agitat.am renuntat.am inceput cu claritine..nici un efect.pana ieri cand a inceput sa tuseasca ca si cum s'ar ineca+haraiala.azi am mers la orl.diagnostic:rinoadenoita acuta+tratament cu apa de mare, colargol, ketof, nurofen.sapt.viitoare ii voi face si exudat.ma sperie diagnosticul.nici cu medicul nu am comunicat ok pt.ca urla bebelusul.tot citesc despre streptococi, pneumonococi...
nu despre microbi trebuie sa citesti
la 3 luni copilul poate face doar reactii de intoleranta la alimente
cred ca e cazul sa gasesti un medic pediatru cu specializare in gastrologie si schimbat laptele
la 3 luni copilul poate face doar reactii de intoleranta la alimente
cred ca e cazul sa gasesti un medic pediatru cu specializare in gastrologie si schimbat laptele
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 107rinoadenoidita?
- 7rinoadenoidita si disfunctie ototubara - otita medie
- 3Rinoadenoidita la copil de 3 ani
- 2rinoadenoidita cronica
- 4Rinoadenoidita
- 2rinoadenoidita va rog sa ma ajutati
- 2sfatul unui medic homeopat
- 1rinoadenoidita cronica?
- 1decongestionante nazale in exces
- 3Rinoadenoidita recurenta copil 2 ani jumate
- 0Rugăminte - Rinoadenoidita acută, otită medie fiica mea, în vârstă de 1,9 luni
Mai multe informații despre: rinoadenoidita