Risc sarcina?
Vreau sa îmi incep viata sexuala, am 19 ani și as vrea sa stiu daca exista sanse de a ramane insarcinata facand sex neprotejat tinand cont de faptul ca iau anticonceptionale Yasmin timp de 2 luni?
3 comentarii
Buna ziua,
Luati anticonceptionale de 2 luni sau timp de 2 luni? După cum probabil ați citit si pe prospect sau v-a informat medicul care vi le-a prescris, nu sunt o metodă 100% sigura. De asemenea, sunt perioadele in care terminati blisterul, in apropierea menstruatiei, cand e necesar sa folositi metode suplimentare de protecție. Citiți prospectul si veti afla tot ce aveti nevoie.
Luati anticonceptionale de 2 luni sau timp de 2 luni? După cum probabil ați citit si pe prospect sau v-a informat medicul care vi le-a prescris, nu sunt o metodă 100% sigura. De asemenea, sunt perioadele in care terminati blisterul, in apropierea menstruatiei, cand e necesar sa folositi metode suplimentare de protecție. Citiți prospectul si veti afla tot ce aveti nevoie.
În aceste 2 luni m-am oprit de doua ori pentru a-mi veni menstruatia.
Iti recomand, inainte de toate, sa mergi la un control ginecologic care sa stabileasca tipul de contraceptive potrivit, felul in care sa le iei etc.
Cu alte cuvinte informare corecta, din surse profesioniste, verificate, nu de pe "net".
Cu alte cuvinte informare corecta, din surse profesioniste, verificate, nu de pe "net".
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Se poate sa ramai gravida desi esti virgina?
- 2Dezvirginarea
- 3simptome dupa primul contact sexual (la fete) ?
- 4Am incercat sa o facem pentru prima oara.
- 1e normal sa intarzie ciclul dupa dezvirginare?
- 5dezvirginare cu degetul? sarcina
- 0Dezvirginare cu probleme?
- 2AJUTOR primul contact sexual si menstruatie intarziata
- 1Va ramane insarcinata daca fac asta?
- 6Cateva intrebari despre primul act sexual.
- 3Sex oral fara prezervativ
- 4Frica de sex..
- 4erectie slaba si prezervativ cazut
- 2Ajutați-mă!! Simptome specifice după primul contact sexual?
- 10Frica de sex
- 0Dezvirginare
- 4Întrebare metoda de contracepție.. nu știu cum sa scap de frica asta
- 2Mai sunt sau nu virgina ? Am luat vreo boala cu transmitere sexuală ?
Mai multe informații despre: sexul pentru prima data dezvirginarea
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: