Risc sarcina?

Vreau sa îmi incep viata sexuala, am 19 ani și as vrea sa stiu daca exista sanse de a ramane insarcinata facand sex neprotejat tinand cont de faptul ca iau anticonceptionale Yasmin timp de 2 luni?
3 comentarii

Buna ziua,
Luati anticonceptionale de 2 luni sau timp de 2 luni? După cum probabil ați citit si pe prospect sau v-a informat medicul care vi le-a prescris, nu sunt o metodă 100% sigura. De asemenea, sunt perioadele in care terminati blisterul, in apropierea menstruatiei, cand e necesar sa folositi metode suplimentare de protecție. Citiți prospectul si veti afla tot ce aveti nevoie.
Luati anticonceptionale de 2 luni sau timp de 2 luni? După cum probabil ați citit si pe prospect sau v-a informat medicul care vi le-a prescris, nu sunt o metodă 100% sigura. De asemenea, sunt perioadele in care terminati blisterul, in apropierea menstruatiei, cand e necesar sa folositi metode suplimentare de protecție. Citiți prospectul si veti afla tot ce aveti nevoie.

În aceste 2 luni m-am oprit de doua ori pentru a-mi veni menstruatia.

Iti recomand, inainte de toate, sa mergi la un control ginecologic care sa stabileasca tipul de contraceptive potrivit, felul in care sa le iei etc.
Cu alte cuvinte informare corecta, din surse profesioniste, verificate, nu de pe "net".
Cu alte cuvinte informare corecta, din surse profesioniste, verificate, nu de pe "net".

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am o maaaaareeee problema. plz help
- 4mai sunt virgina sau nu?
- 4oare de ce dupa dezvirginare nu mi-a curs sange?
- 2Prima data ciclu?
- 8mai sunt virgina?
- 2Mi.am pierdut virginitatea?
- 2Sarcina?
- 0Întrebări legate de intretinerea relațiilor sexuale.
- 2sperma posibil in vagin
- 6Cateva intrebari despre primul act sexual.
- 3Sex oral fara prezervativ
- 2Mi-am inceput viata sexuala.
- 2Ajutați-mă!! Simptome specifice după primul contact sexual?
- 8Inceperea vietii sexuale - 13 ani
- 3Vagin prea stramt
- 3Dezvirginare
- 1Problema in timpul actului sexual
- 2Primul contact sexual
- 1Metode de contraceptie
Mai multe informații despre: sexul pentru prima data dezvirginarea
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: