Risc sarcina!

22-04-2016
Bansir
Nu este medic/terapeut
Bansir
Buna ziua, in urma cu 10 ore am avut contact sexual cu prietena mea, toate bune si frumoase pana la momentul ejacularii.Nu am ejaculat in interior deci nu a am avut nici o problema dar dupa ce am aprins becul din camera sa ne stergem am observat la intrare in vagin un lichid albicios asemanator cu sperma fara miros( repet: am ejaculat afara si nici in aproprierea vaginui)
Ea e in perioada de fertilitate (nivelul crescut), a mai spus ca a fost foarte aproape de orgasm.Intrebarea mea este urmatoarea: Ce e lichidul acela? Risc de insarcinare stiu ca este dar cat mare?
3 comentarii
0
22-04-2016, ora 16:03
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Exista doua perspective:
- chiar daca ati ejaculat in afara vaginului, daca nu ati avut prezervativ in timpul actului sexual in vagin s-au scurs spermatozoizi. Acestia sunt prezenti in mod natural in lichidul care apare in varful penisului atunci cand barbatul se excita. Daca acest lichid ajunge in vagin exista risc de sarcina. De aceea se recomanda purtarea prezervativului indiferent de situatie
- in timpul actului sexual din vagin se scurge in mod natural un lichid ce are rol lubrifiant; acest lichid are in compozitie diferite substante, inclusiv celule moarte din peretele interior, descuamate de frecarea penisului. Acest lichid poate avea diverse culori (transparent pana la alb opac) in functie de caracteristicile fiecarei femei, igiena intima sau existenta unei boli.

Valentin Pescaru
psiholog-psihoterapeut-sexolog
0
22-04-2016, ora 16:18
Bansir
Nu este medic/terapeut
Bansir
Va multumesc pentru raspuns!
0
22-04-2016, ora 20:03
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
25 % dintre avorturile efectuate in Romania sunt la tinerele sub 19 ani. Incepand din clasa a 7-a.

Lichidul prespermatic sau preejaculator, care se elimina la inceputul actului, contine spermatozoizi.

Deci: lichidul acela era format din lichid preejaculator de la tine cu spermatozoizi, combinat cu secretia ei vaginala.

Folositi prezervativ de fiecare data in caz ca nu va doriti o sarcina si vedeti impreuna filmul pentru tineri Sexul in afara casatoriei are un pret, pe Youtube, care vorbeste despre sarcina si bolile cu transmitere sexuala.
Adaugă un comentariu / răspuns