Rispolept Consta 50 mg

E buna injectia aceasta?Cine mai ia?E eficienta?Sunt mai eficiente injectiile decat medicamentele?
Eu iau pentru TOC si o forma usoara de schizofrenie paranoida(care inca nici nu stiu sigur daca o am adica nu mai am niciun simptom de mult timp care ar mai putea indica aceasta).
Si-a facut efectul la voi Rispolept Consta?
Eu iau de putin timp si nu imi pot da seama deocamdata cat de bine sau rau e.Inainte am luat Rispolept solutie.
Ce reactii adverse va da?
Eu iau pentru TOC si o forma usoara de schizofrenie paranoida(care inca nici nu stiu sigur daca o am adica nu mai am niciun simptom de mult timp care ar mai putea indica aceasta).
Si-a facut efectul la voi Rispolept Consta?
Eu iau de putin timp si nu imi pot da seama deocamdata cat de bine sau rau e.Inainte am luat Rispolept solutie.
Ce reactii adverse va da?
1 comentarii

Buna ziua, avantajul vine de fapt din forma de administrare, care inseamna o injectie la doua saptamani. Se depaseste astfel situatia de lua tratamentul zilnic, ceea ce in cazul multor pacienti este foarte dificil. Este vorba de forma de administrare cu eliberare prelungita, efectul fiind acelasi.
Nu luati decizia de a intrerupe tratamentul de unul singur, este foarte probabil ca simptomele au disparut tocmai pentru ca luati tratament. Schizofrenia este o conditie medicala ce necesita tratament toata viata.
Nu luati decizia de a intrerupe tratamentul de unul singur, este foarte probabil ca simptomele au disparut tocmai pentru ca luati tratament. Schizofrenia este o conditie medicala ce necesita tratament toata viata.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 23serlift (sertralina) imi da anxietate maxima
- 8efecte adverse din cauza medicatiei
- 2intreruperea tratamentului pshiatrie
- 9Paroxetin
- 4Seroxat da pofta de mancare si insomnii?
- 1De ce psihiatria nu prea mai face progrese?E o ruleta ruseasca acum.Of-ul meu.
- 35Zoloft
- 2Cum ar trebui sa iau Escitalopram Actavis?
- 4Oprire tratament TOC - transpirație excesivă
- 5Care e diferenta intre risperidona si paliperidona?
- 6Medicamente care se dau doar seara
- 5Rispolept Consta sau Xeplion?
- 3Rivotril, mirzaten si sanval
- 0Cine a luat Solian, a avut probleme cu glicemia desi inainte nu avea ?
- 2Care e cel mai bun antidepresiv pentru TOC?
- 4Cortizol scazut
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: