Rispolept Consta 50 mg
E buna injectia aceasta?Cine mai ia?E eficienta?Sunt mai eficiente injectiile decat medicamentele?
Eu iau pentru TOC si o forma usoara de schizofrenie paranoida(care inca nici nu stiu sigur daca o am adica nu mai am niciun simptom de mult timp care ar mai putea indica aceasta).
Si-a facut efectul la voi Rispolept Consta?
Eu iau de putin timp si nu imi pot da seama deocamdata cat de bine sau rau e.Inainte am luat Rispolept solutie.
Ce reactii adverse va da?
Eu iau pentru TOC si o forma usoara de schizofrenie paranoida(care inca nici nu stiu sigur daca o am adica nu mai am niciun simptom de mult timp care ar mai putea indica aceasta).
Si-a facut efectul la voi Rispolept Consta?
Eu iau de putin timp si nu imi pot da seama deocamdata cat de bine sau rau e.Inainte am luat Rispolept solutie.
Ce reactii adverse va da?
1 comentarii
Buna ziua, avantajul vine de fapt din forma de administrare, care inseamna o injectie la doua saptamani. Se depaseste astfel situatia de lua tratamentul zilnic, ceea ce in cazul multor pacienti este foarte dificil. Este vorba de forma de administrare cu eliberare prelungita, efectul fiind acelasi.
Nu luati decizia de a intrerupe tratamentul de unul singur, este foarte probabil ca simptomele au disparut tocmai pentru ca luati tratament. Schizofrenia este o conditie medicala ce necesita tratament toata viata.
Nu luati decizia de a intrerupe tratamentul de unul singur, este foarte probabil ca simptomele au disparut tocmai pentru ca luati tratament. Schizofrenia este o conditie medicala ce necesita tratament toata viata.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3comparatie coaxil-cipralex
- 4Intrerupere tratament Cipralex
- 2Tratament cu Elicea fara rezultate
- 3Seroxat ! Folosește cineva ? Cât de eficient este ?
- 5Tratament cu Zoloft
- 3Ce e asta oare ? tratament pentru anxietate/depresie
- 15Zyban, anxiar, eglonyl sfat psihiatru
- 5Anxiar si Cipralex
- 1Lipsa de energie/somnolenta
- 2Medicamentele psihotrope îngrașă?
- 10Amitriptilina
- 1Am avut depresie in 2008
- 11Rezolvarea insomniei date de Abilify
- 37Ajutati-ma, am tulburare de panica generalizata si depresie. Sunt gravida in 7 saptamani
- 9Olanzapina Urgent!!
- 2Ketonal combinat cu alprazolam ?
- 1Poti sa ramai impotent de la rispolept?
- 4Cortizol scazut
- 3Xeplionul e mai bun ca Rispoleptul Consta sau invers?
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: