RMN genunchi drept

09-07-2012
kykyloutza
Nu este medic/terapeut
kykyloutza
Am alunecat si am facut o entorsa de genunchi pe 1 Iunie. Am purtat aparat gipsat 9 zile, dupa care am inceput exercitii si aplicatii locale cu Diclofenac si Lioton. Redoare in flexie(deficit de extensie si de flexie de 20 grade), mentinandu-se edem. La RMN am obtinut urmatorul rezultat:

Menisc intern cu inaltime redusa, fara semne de ruptura;LIA cu grosime redusa, vizibil pe intreaga lungime;LIP sI LCL-normal; modificari edematoase cu discontinuitatea LCM la nivelul insertie proximale; edem al capsulei articulare adiacente si intre fasciculele distale ale vastului medial;moderata hidrartoza;edem difuz in tesutul celularsubcutanat prepatelar; nu se evidentiaza linii de fractura recentr; restul caracteristicilor sunt normale. De cateva zile iau Celebrex si aplicatii de 2ori/zi cu Fastum gel. Ce este de facut in acest caz? Ce tratament trebuie urmat?
1 comentarii
0
09-07-2012, ora 23:34
Dr. Adam Span
Ortopedie si traumatologie, Koblenz
Dr. Adam Span
cautat un ortoped bun in chirurgia genunchiului, care sa va examineze ca lumea si sa decida daca leziunea colateralului medial necesita purtarea unei orteze sau se poate vindeca si fara
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul