RMN genunchi drept

Am alunecat si am facut o entorsa de genunchi pe 1 Iunie. Am purtat aparat gipsat 9 zile, dupa care am inceput exercitii si aplicatii locale cu Diclofenac si Lioton. Redoare in flexie(deficit de extensie si de flexie de 20 grade), mentinandu-se edem. La RMN am obtinut urmatorul rezultat:
Menisc intern cu inaltime redusa, fara semne de ruptura;LIA cu grosime redusa, vizibil pe intreaga lungime;LIP sI LCL-normal; modificari edematoase cu discontinuitatea LCM la nivelul insertie proximale; edem al capsulei articulare adiacente si intre fasciculele distale ale vastului medial;moderata hidrartoza;edem difuz in tesutul celularsubcutanat prepatelar; nu se evidentiaza linii de fractura recentr; restul caracteristicilor sunt normale. De cateva zile iau Celebrex si aplicatii de 2ori/zi cu Fastum gel. Ce este de facut in acest caz? Ce tratament trebuie urmat?
Menisc intern cu inaltime redusa, fara semne de ruptura;LIA cu grosime redusa, vizibil pe intreaga lungime;LIP sI LCL-normal; modificari edematoase cu discontinuitatea LCM la nivelul insertie proximale; edem al capsulei articulare adiacente si intre fasciculele distale ale vastului medial;moderata hidrartoza;edem difuz in tesutul celularsubcutanat prepatelar; nu se evidentiaza linii de fractura recentr; restul caracteristicilor sunt normale. De cateva zile iau Celebrex si aplicatii de 2ori/zi cu Fastum gel. Ce este de facut in acest caz? Ce tratament trebuie urmat?
1 comentarii

cautat un ortoped bun in chirurgia genunchiului, care sa va examineze ca lumea si sa decida daca leziunea colateralului medial necesita purtarea unei orteze sau se poate vindeca si fara

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Fractura Calcaneu
- 2Formatiune osoasa care ma deranjeaza la mers, pe laterala externa la laba picior
- 2Scoaterea materialului de osteosinteza- fractura de platou Schatzker VI
- 1Fractura ischio pubiana cu deplasare
- 1Rog părere la aceasta radiografie după operație
- 3Fractura humerus
- 3Rezultat RMN după vindecare NACF bilateral
- 2Fractura humerus in accident + pareza nerv radial post operatorie
- 1Intrebare tratament coxartroza cu Rigenera
- 1Fractură clavicula 1/3