Rog interpretare analize Papanicolau si secretie
Buna ziua.
Mi-am facut analiza Papanicolau si rezultatul este : celule endocervicale prezente ; limitat de citoliza crescuta si aflux leucocitar abundent ; anomalii ale celulelor epiteliale ; frotiu cervical ce contine atipii izolate ale celulelor scuomoase intermediare si aspect inflamator cu citoliza crescuta si aflux leucocitar abundent ASC-US.
La secretie rezultatul este : epitelii frecvente ; bacili gram pozitiv ; frecventi lactobacili forme medii ; rar detritus celular amorf, frecvente celule superficiale si intermediare etalate ; frecvente polimorfonucleare integre si egradate.
Multumesc mult
Mi-am facut analiza Papanicolau si rezultatul este : celule endocervicale prezente ; limitat de citoliza crescuta si aflux leucocitar abundent ; anomalii ale celulelor epiteliale ; frotiu cervical ce contine atipii izolate ale celulelor scuomoase intermediare si aspect inflamator cu citoliza crescuta si aflux leucocitar abundent ASC-US.
La secretie rezultatul este : epitelii frecvente ; bacili gram pozitiv ; frecventi lactobacili forme medii ; rar detritus celular amorf, frecvente celule superficiale si intermediare etalate ; frecvente polimorfonucleare integre si egradate.
Multumesc mult
2 comentarii
Mergeti cat mai curand la medic pentru indicatie tratament, nu amanati! De aici nu are cum sa vi se dea alta sugestie concreta.
Sanatate!
Sanatate!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Ac celule gastrice
- 4Analize medicale usor crescute
- 2Hemoleucograma proasta după transfuzie sânge și plasma
- 2Fier cu valoare de 27, 45 umo/l, iar limitele intre 5, 4 și 18, 6, fetita de 10 ani
- 1Igm crescut
- 0Rezultate analize
- 1Analize medicale
- 1VSH și PCR marit
- 1Rezultate biopsii endoscopie si colonoscopie
- 1interstitiu pulmonar accentuat bilateral?