rog interpretare analize secretie

In urma unor analize complete ale secretiei mi s-a dat ca fiind in neregula doar: "coci gram pozitivi - frecventi. leucocite frecvente. epitelii frecvente. La ex de cultura s-a dezvoltat streptococ grup B. Am urmat tratamente conf. antibiogramei, dar degeaba. Am refacut analizele complete la sanador si cantacuzino, dar acelasi rezultat. Tratamente fara rezultat.
Este posibil sa fie totusi o infectie mixta, care sa fie "acoperita" la examinare de acest streptococ si sa nu se vada acea infectie posibil frecventa.
Mentionez ca am o leucore deranjanta.
Este posibil sa fie totusi o infectie mixta, care sa fie "acoperita" la examinare de acest streptococ si sa nu se vada acea infectie posibil frecventa.
3 comentarii

Modific mesajul in sensul ca in loc de "prezenta " am scis " frecventa".
In urma unor analize complete ale secretiei mi s-a dat ca fiind in neregula doar : " coci gram pozitivi - frecventi. leucocite frecvente, epitelii frecvente.
La ex de cultura s-a dezvoltat streptococ grup B.
Am urmat tratamente conf. antibiogramei, dar degeaba. Am refacut analizele complete la sanador si cantacuzino, dar acelasi rezultat. Tratamente fara rezultat.
Este posibil sa fie totusi o infectie mixta, care sa fie " acoperita " la examinare de acest streptococ si sa nu se vada acea infectie posibil prezenta?
Este posibil ca acei "coci gram pozitivi " sa fie si anaerobi si sa nu fie depistati pentru ca exista strept. B, care se dezvolta in aerobioza ?
Rog un raspuns de specialitate.
In urma unor analize complete ale secretiei mi s-a dat ca fiind in neregula doar : " coci gram pozitivi - frecventi. leucocite frecvente, epitelii frecvente.
La ex de cultura s-a dezvoltat streptococ grup B.
Am urmat tratamente conf. antibiogramei, dar degeaba. Am refacut analizele complete la sanador si cantacuzino, dar acelasi rezultat. Tratamente fara rezultat.
Este posibil sa fie totusi o infectie mixta, care sa fie " acoperita " la examinare de acest streptococ si sa nu se vada acea infectie posibil prezenta?
Este posibil ca acei "coci gram pozitivi " sa fie si anaerobi si sa nu fie depistati pentru ca exista strept. B, care se dezvolta in aerobioza ?
Rog un raspuns de specialitate.

Parerea mea este ca ai o vaginita mixta.Daca ai facut tratament conform antibiogramei si nu ti-a trecut, atunci ori recoltarea nu s-a facut dupa o tehnica corecta, ori nu ai respectat regulile inainte de recoltare [ fara contact sexual ultimele 48 de ore si fara spalaturi vaginale ultimele 24 de ore ] sau interpretarea antibiogramei a fost gresita.Intoarce-te la ginecolog si repeta recoltarea sau sa-ti dea un tratament pentru o vaginita mixta.Numai bine!

Am respectat regulile de recoltare cu strictete, fara contact si fara spalaturi.Si asta la fiecare recoltare.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2secretie vaginala
- 3secretie albicioasa si usturime la urinare
- 7la un examen de secretii vaginale mi s-a gasit stafilococ auriu
- 3Examen secretie-rog ajutor!
- 0Rezultat analiza secretie vaginala
- 2interpretare buletin secretie vaginala
- 9Am nevoie de sfatul dumneavoastra, va rog!
- 3de vreo saptamana urinez des, am o secretie alba
- 4fcb-secretie vaginala
- 3Am facut un test Papanicolau si examen secretie
- 1Rezultat analize PAP si secretie vaginala. E ceva grav?
- 1secretie rosiatica
- 1mancarime labii si secretie vaginala albicioasa
- 1Mancarime in zona genitala si secretie diferita
- 1Examen secretie, interpretati va rog
- 0interpretare examen secretie col vaginala
- 1Interpretare analize secretie vaginala
- 0Glera cervicala cu firisoare de sange
- 3Secretie dubioasa
- 1Scurgere vaginala
Mai multe informații despre: Secretiile vaginale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: