rog, parerea unui medic

09-05-2010
vane
Nu este medic/terapeut
vane
am o bunica de 86 ani, acum o luna sa trezit cu o durere ingrozitoate la soldul si genunchiul stang, timp de 10 zile am tratat-o cu antiinflamatoare supozitoare si unguente, pastilele nu le mai suporta stomacul, rezultatul nu a fost satisfacator si am dus-o la fizioterapie fiind diagnosticata cu coxartroza, acolo a facut cate 5 proceduri timp de 11 zile in acea perioada durerile s-au ameliorat considerabil, intre timp am facut si un test de osteoporoza unde a iesit gr 4, medicul ia prescris Bonviva lunar. acum la 4 zile de la terminarea fizioterapiei sustine ca iar o doare ca la inceput, care sa fie cauza ? in cat timp incepe sa actioneze Bonviva? poate sa-i reduca durerile daca se reface acel lichid dintre cartilagi. Va multumesc anticipat.
Scuze pt. poza neadecvata.
1 comentarii
0
09-05-2010, ora 16:09
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua!
Coxartroza are doar tratamente simptomatice sau radicale, respectiv antiinflamatoare-balneoterapice sau artroplastie totala de sold.
Nu are legatura eventuala osteoporoza cu durerile descrise, prin urmare tratamentul mentionat nu va ameliora in vreun fel durerile.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Adaugă un comentariu / răspuns

23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul