rog, parerea unui medic
am o bunica de 86 ani, acum o luna sa trezit cu o durere ingrozitoate la soldul si genunchiul stang, timp de 10 zile am tratat-o cu antiinflamatoare supozitoare si unguente, pastilele nu le mai suporta stomacul, rezultatul nu a fost satisfacator si am dus-o la fizioterapie fiind diagnosticata cu coxartroza, acolo a facut cate 5 proceduri timp de 11 zile in acea perioada durerile s-au ameliorat considerabil, intre timp am facut si un test de osteoporoza unde a iesit gr 4, medicul ia prescris Bonviva lunar. acum la 4 zile de la terminarea fizioterapiei sustine ca iar o doare ca la inceput, care sa fie cauza ? in cat timp incepe sa actioneze Bonviva? poate sa-i reduca durerile daca se reface acel lichid dintre cartilagi. Va multumesc anticipat.
Scuze pt. poza neadecvata.
Scuze pt. poza neadecvata.
1 comentarii
Buna ziua!
Coxartroza are doar tratamente simptomatice sau radicale, respectiv antiinflamatoare-balneoterapice sau artroplastie totala de sold.
Nu are legatura eventuala osteoporoza cu durerile descrise, prin urmare tratamentul mentionat nu va ameliora in vreun fel durerile.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Coxartroza are doar tratamente simptomatice sau radicale, respectiv antiinflamatoare-balneoterapice sau artroplastie totala de sold.
Nu are legatura eventuala osteoporoza cu durerile descrise, prin urmare tratamentul mentionat nu va ameliora in vreun fel durerile.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Interpretare Radiografie si CT Glezna Stanga cu concluzie Fractura Trimaleolara
- 0Clavicula - Disjunctie acromo-claviculara, fractura distala 1/3
- 3Chist sinovial in talpa
- 0Proteza genunchi
- 1Fractura Calcaneu
- 2Formatiune osoasa care ma deranjeaza la mers, pe laterala externa la laba picior
- 2Scoaterea materialului de osteosinteza- fractura de platou Schatzker VI
- 1Fractura ischio pubiana cu deplasare
- 1Rog părere la aceasta radiografie după operație
- 3Fractura humerus