Roseata in jurul nasului si barbiei

26-04-2012
cos_s
Nu este medic/terapeut
cos_s
Buna ziua,
Am tot fost pe la medici dermato si nu mi-au putut rezolva problema.
Am o roseata in jurul nasului si cateodata si pe barbie, iar in jurul nasului simt si mancarime. am fost la dermato prin vara (la o clinica estetica) si mi-a spus ca am vase sparte si mi-a explicat ceva de un tratament costisitor cu laser si mi-a spus ca la ceea ce am eu nu exista nici o crema care sa aiba rezultat. Pentru ca nu-mi permit tratamente de acest gen am incercat la alt dermatolog care mi-a dat un tratament cu un preparat farmaceutic. Efectiv mi-a ars fata.
Nu ma pot da cu crema niciodata pentru ca am tenul foarte sensibil si se inroseste apoi se cojeste (inclusiv pe picioare). Folosesc vitamina A ulei si cateodata crema de galbenele.
Stiu ca si anticonceptionalele au un rol negativ asupra pielii. fac tratament cu anticonceptionale de foarte mult timp, pentru ca am o insuficienta ovariana (plus alte probleme de natura ginecologica).
Spuneti-mi va rog ce sa folosesc sa imi calmez iritatia.
1 comentarii
0
24-10-2018, ora 00:40
Mari Mary
Nu este medic/terapeut
Mari Mary
Buna seara! Daca nu ați găsit remediul pentru roșeața din jurul nasului va recomand unguentul Aurderm, este foarte bun, calmează mâncărimea și usturimea și nu se mai cojește pielea. Din păcate nu știu după ce perioada se vindecă însă hidratarea cu acest unguent este foarte bună. Recomand acest unguent deoarece sunt în aceeași situație.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.