Ruperea himenului
Buna...de 2 ani deja am o relație sexuală cu iubitul meu insa niciodata n-am simțit ca sa rupt himenul, adică nu au fost urme de singerari. E posibil sa se fi rupt dar sa nu fi curs măcar puțin stinge? Tin sa Menționez ca o perioada am avut si careva dureri in timpul actului. Multumesc anticipat!
1 comentarii
Buna seara,
Nu intotdeauna ruperea himenului produce semne clare. Poate sa fi fost vorba de o anume structura a himenului care sa fi permis ruperea fara sangerari mari (observabile) sau chiar deloc. Durerile din timpului actelor sexuale de la dezvirginare si in perioada ce a urmat este indiciul cel mai bun.
Nu trebuie sa intelegeti ca dezvirginarea inseamna sangerari masive, usor observabile ci doar cateva picaturi de sange ce se pot dizolva usor in celelalte lichide eliberate in timpul actului sexual.
Valentin Pescaru
psiholog-psihoterapeut-sexolog
Nu intotdeauna ruperea himenului produce semne clare. Poate sa fi fost vorba de o anume structura a himenului care sa fi permis ruperea fara sangerari mari (observabile) sau chiar deloc. Durerile din timpului actelor sexuale de la dezvirginare si in perioada ce a urmat este indiciul cel mai bun.
Nu trebuie sa intelegeti ca dezvirginarea inseamna sangerari masive, usor observabile ci doar cateva picaturi de sange ce se pot dizolva usor in celelalte lichide eliberate in timpul actului sexual.
Valentin Pescaru
psiholog-psihoterapeut-sexolog
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Dupa o viata sexuala de 2 luni, n-am sangerat niciodata :( de ce?
- 2cum sau unde as putea sa fac reconstituire chirurgicala de himen?
- 3Este posibil sa o am prea mica? Sau este himenul ei prea elasic?
- 3himen elastic ajutor
- 0dezvirginarea!!!
- 4Pot folosi ob?
- 3mi-a introdus doar 2 degete in vagin si parca apoi am vazut pete rosii pe chilot. Dezvirginare?
- 2Dezvirginarea
- 1Am avut primul contact sexual, iar menstruatia nu a aparut..
- 5dezvirginare cu degetul? sarcina
- 5Himen elastic? Poate afecta capacitatea de conceptie?
- 1Va ramane insarcinata daca fac asta?
- 4erectie slaba si prezervativ cazut
- 0Dezvirginare
- 0Sa iau pastila de a doua zi
- 0Identificarea himenului
- 1Metode de contraceptie
- 2Logodnica mea mi-a spus că și-a scos uterul pentru a nu mai face copii. Este posibil?
Mai multe informații despre: himenul dezvirginarea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: