RUPTURA DE LIA SI ME
buna seara
am 19 ani si acum 1 luna la un meci de fotbal genunchiul a fost fortzat de catre un adversar si am simtzit o durere puternica urmata de umflarea genunchiului
am fost sa fac RMN si rezultattul a fost RUPTURA DE LIA SI ME
As dori dak se poate sa imi spunetzi la cat timp se face operatia si cat timp este necesar pentru refacere
VA MULTUMESC,
am 19 ani si acum 1 luna la un meci de fotbal genunchiul a fost fortzat de catre un adversar si am simtzit o durere puternica urmata de umflarea genunchiului
am fost sa fac RMN si rezultattul a fost RUPTURA DE LIA SI ME
As dori dak se poate sa imi spunetzi la cat timp se face operatia si cat timp este necesar pentru refacere
VA MULTUMESC,
2 comentarii
in primul rand trebuie sa cautati un chirurg foarte bun in artroscopia genunchiului, care are experienta mare si in ligamentoplastie. el trebuie sa va examineze fizic si daca datele coincid cu rezultatele de la RMN se poate vorbi despre operatie. deobicei cruciatul anterior se opereaza imediat (rar, numai la sportivi de performanta unde fiecare saptamana conteaza) sau dupa 6 saptamani. intre prima si implinirea a 6 saptamani de la accident este neindicata operatia din motive fiziologice complicate.
recuperarea totala dureaza 9 luni
recuperarea totala dureaza 9 luni
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Interpretare Radiografie si CT Glezna Stanga cu concluzie Fractura Trimaleolara
- 0Clavicula - Disjunctie acromo-claviculara, fractura distala 1/3
- 3Chist sinovial in talpa
- 0Proteza genunchi
- 1Fractura Calcaneu
- 2Formatiune osoasa care ma deranjeaza la mers, pe laterala externa la laba picior
- 2Scoaterea materialului de osteosinteza- fractura de platou Schatzker VI
- 1Fractura ischio pubiana cu deplasare
- 1Rog părere la aceasta radiografie după operație
- 3Fractura humerus