s-ar putea sa am vreo BTS?

15-04-2008
crisstina07
Nu este medic/terapeut
crisstina07
Intretin relatii sexuale cu fostul meu prieten care in prezent are o relatie serioasa cu altcineva. Mi s-a parut ca dupa un contact cu el am inceput sa am probleme, urinam fff des si cu dureri. Am luat niste pastile Neoxazol, dar nu erau prescrise de medic, si dupa cateva zile mi-a trecut. M-am gandit ca e o infectie urinara. Recent, imediat dupa un contact sexual cu el, i-au aparut niste pete rosii pe penis si credea ca luat ceva de la mine. Nu i-am cerut mai multe detalii, dar cred ca i-au disparut pentru ca nu mi-a mai zis nimic. E singurul cu care am intretinut relatii dar el se mai culca si cu altcineva. E posibil sa fi luat eu vreo boala cu transmitere sexuala? Si daca mi-as face niste analize de sange s-ar putea depista? Multumesc anticipat
1 comentarii
0
07-05-2008, ora 00:00
camiflorea
Nu este medic/terapeut
camiflorea
intrebare de baraj: daca stii deja ca se mai culca si cu altcineva, de ce l-ai mai acceptat? el putea sa ia boala de la cealalta femeie, sa ii apara in timpul relatiilor cu tine si sa te acuze doar pe tine de ceea ce pateste el. un medic ginecolog, care oricum va pastra confidentialitatea consultatiei, iti poate recomanda ce investigatii sa faci si ce tratament sa iei. problema e ca nu vei avea cum sa il convingi pe tip ca nu tu esti cea vinovata si ca totusi ar tebui ca si el si cealalta partenera a lui, sau celelalte, tebuie sa urmeze tratamentul, in cazul in care se confirma bts.bafta! si deschide ochii mari!
Adaugă un comentariu / răspuns