sa fie ficatul?
am 42 ani analt 170, 90 kg.sufar de mai multe boli.dar vreau sa zic ca am burta mare.multa lume se antreaba daca sant gravida, de o luna de zile am senzatia ca e legat o piatra an zona stomacului, mie si frica sa mai mananc, atat de tare ma apasa ca nici an sezut nu mai pot sa stau, indiferent daca mananc sau nu.ce poate fi? daca stie cineva, rog sami dea un raspuns.Burta mare o am de mai mult timp.
1 comentarii
0
27-03-2010, ora 16:13
Terapeut Naturopat Holistic Adam Elisei
Medicina naturista, complementara, alternativa
Stimată doamnă,
Consultaţi un medic internist, dar prompt, fără amânare la infinit, eventual un medic gastroenterolog. Nu vă poate spune nimeni cu exactitate de ce suferiţi, pentru că simptomul principal este comun în simptomatologia a cel puţin 4 condiţii medicale. Aveţi nevoie de o examinare clinică şi de analize/teste/investigaţii specifice. După diagnoză, veţi primi tratament corespunzător. Toate cele bune şi însănătoşire grabnică:)
Să fiţi binecuvântată!
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
Consultaţi un medic internist, dar prompt, fără amânare la infinit, eventual un medic gastroenterolog. Nu vă poate spune nimeni cu exactitate de ce suferiţi, pentru că simptomul principal este comun în simptomatologia a cel puţin 4 condiţii medicale. Aveţi nevoie de o examinare clinică şi de analize/teste/investigaţii specifice. După diagnoză, veţi primi tratament corespunzător. Toate cele bune şi însănătoşire grabnică:)
Să fiţi binecuvântată!
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Colon Iritabil sau altceva!
- 2Test FIT
- 3Calprotectina 57, Hemoragii oculte negativ
- 1Pot lua normix în combinație cu pilule contraceptive?
- 2Cum să-mi 'colorez' viața?
- 7Rezultat biopsie
- 1Eliminare pietre colecist (fiere)
- 6Dureri de stomac din cauza gastritei
- 4Hemoroizi persistenti
- 2Disconfort partea dreapta